Gratis Cursus Product Management

Gratis cursus Product Management


UBS biedt de cursus Product Management gratis aan als zelfstudie. De cursus kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U kunt de cursus direct downloaden via de link die onder het invoerveld wordt getoond. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF met daarop de cursusomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets. Wanneer u de cursus met goed gevolg afrond, bent u in staat om succesvol met Product Management aan de slag te gaan.


Onderwerpen

– Welke trends zijn er binnen  productontwikkeling en productmanagement?
– Hoe kan ik een productstrategie formuleren die in lijn ligt met de bedrijfsstrategie?
– Hoe kan ik de productstrategie integreren en implementeren in de organisatie?
– Welke rol spelen development, planning en marketing bij productmanagement?
– Hoe meet ik de effectiviteit van de productstrategie en hoe kan ik bijsturen?

Starten met de gratis cursus

Wilt u direct starten met de cursus, klik dan hieronder, vul uw gegevens in en ontvang de cursus direct als PDF. De cursus wordt als downloadlink aangeboden onder het invoerveld. U kunt hierna zodoende meteen van start. Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens uw cursus, contact ons gerust. Onze docenten helpen u graag verder. U kunt ons te allen tijden bereiken op 030-2270497. Veel succes!


U kunt deze cursus ook klassikaal volgen

U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding een meer omvattende cursus volgen. Binnen het onderwerp Product Management heeft UBS bijvoorbeeld een (klassikale) cursus in het aanbod. Deze cursus bestaat uit 5 colleges welke wordt verzorgd in 3 dagen. Daarnaast is er de keuze voor een Post HBO programma. Deze opleiding bestaat uit 10 colleges en wordt afgesloten met een referaat. Er is voorts keuze uit Post Academische Opleidingen (20 colleges) en Executive Masters (30 colleges). Tot slot kunt u kiezen voor e-learnings of incompany programma’s. Via de ‘button’ hieronder, komt u op een overzichtspagina waarin alles opties inzake de Product Management-opleidingen van UBS nog eens staan weergegeven.