Introductiecursus Business Development

gratis cursus business development
gratis cursus business development

UBS biedt de introductiecursus Business Development & Innovatie kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.


Hoe geef je vorm aan het realiseren van nieuwe business? Nieuwe waarde creatie? Dit is meestal de vraag waarmee cursisten worstelen. Het ontbreekt vaak aan besef van wat er allemaal bij komt kijken om succesvol te kunnen zijn in business development en innovatie. En dit betreft niet alleen wat je kan ontwikkelen, maar vooral ook hoe je dit in uw bedrijf voor elkaar krijgt.

Onderwerpen

Tijdens deze introcursus krijg je een voorproefje van de toolkit waarover je kan beschikken om het succes van je business development-inspanningen te vergroten. Tevens staan we stil bij de randvoorwaarden van succes. Want om succesvol te kunnen zijn heb je wel een omgeving nodig die dit ondersteunt. Met deze kennis kun je gerichter bouwen aan een innovatie- en groeistrategie voor jouw organisatie. Nieuwsgierig ? Meld je dan snel aan.


Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introcursus, vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink en in uw mailbox). Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens de introductiecursus: onze docenten helpen u graag verder.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.