Contact

U kunt het advisory team van Utrecht Business School bereiken op telefoonnummer: 030-2270497 of per email op contact@ubsbusiness.nl. Voor vragen over studiekeuze en/ of incompany programma’s kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. U kunt ook de kieswijzer raadplegen om de juiste opleiding te vinden. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School.


Contact met opleidingsadviseur

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van uw studiekeuze? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Per vakgebied is er een adviseur beschikbaar die u graag van dienst is voor al uw vragen. Al onze adviseurs kunnen u zowel inhoudelijk als organisatorisch te woord staan en u verder helpen met uw vraag. Bel 030-2270497 of email: contact@ubsbusiness.nl.


Contact met incompany adviseur

Wilt u een maatwerkopleiding bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. Neem voor vragen, afstemming of een offerte-aanvraag contact op met onze incompany-adviseur op telefoonnummer: 030-2270497 of emailadres contact@ubsbusiness.nl. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan ook via de incompany-adviseur. U krijgt een offerte binnen 24 uur in uw mailbox.


Kantoor Utrecht Business School

Wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Dat kan. We ontvangen u graag eens bij ons op kantoor aan de Savannahweg 17 in Utrecht. U kunt ook een afspraak maken  met de businesscoaches van Utrecht Business School. U kunt ons ook ontmoeten tijdens een van onze proefcolleges in de omgeving van Utrecht of op een van de vele beurzen en events.


Stel een vraag

Wilt u ons een vraag stellen? Dat kan ook via onderstaand contactformulier. U krijgt direct antwoord op uw vraag.