White paper: Waarom organisaties geen trainingen meer willen

White paper: Waarom organisaties geen trainingen meer willen

Het einde van de klassieke training is nabij. Trainingen leveren vaak niet het gewenste effect op. Tegelijk is de behoefte bij organisaties aan aantoonbare gedragsverandering groter dan ooit. Hoe speel je als trainer in op deze ontwikkeling? Wat verwacht je als organisatie van een trainer?  

Stefan Op de Woerd (Perflectie) en Bob Konings (Business & Dreams) zijn op zoek gegaan naar de antwoorden op deze vragen. Zij ervaren dagelijks de veranderende behoeftes van organisaties in hun gesprekken met opdrachtgevers en delen graag de inzichten die dat heeft opgeleverd.

Er is al jaren een stille revolutie gaande die de gevestigde orde van bedrijven op zijn grondvesten doet schudden. 86 procent van de Nederlandse bedrijven gelooft dat digitale start-ups nu of in de toekomst een bedreiging voor hen vormen. Dat vele bedrijven in de retailsector al ten onder zijn gegaan is breed bekend. Maar ook sectoren als de accountancy (door geavanceerde boekhoudpakketten), banken (fintech) en supermarkten (Picnic) worden fundamenteel op de proef gesteld door de technologische ontwikkelingen.

DOWNLOAD HIERONDER HET VOLLEDIGE WHITEPAPER