Marketing Management

Twitter komt met koop-knop

leadership

Nadat er twee maanden geleden voor het eerst een koop-knop op Twitter gespot was, is Twitter nu officieel begonnen met het uitrollen van de Buy-Button. In een blogpost van Twitter zelf kondigen ze het nieuwe experiment aan.

In de blogpost vertelt Twitter dat de koop-knop op dit moment slechts voor een klein gedeelte van de Amerikaanse Twittergebruikers zichtbaar is, zij zitten in een zogeheten testgroep. De groep zal als het goed is met de tijd groeien en uiteindelijk zal de button voor iedereen zichtbaar moeten zijn.

Met de knop kunnen gebruikers direct producten aanschaffen aangeboden via andere Twitter-accounts. Als je iets ziet wat je wilt hebben hoef je alleen maar op ‘Buy’ te klikken, er opent dan een pop-up met extra informatie.

Lees hier het complete artikel

Het bericht Twitter komt met koop-knop verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten