Marketing Management

Wehkamp.nl lanceert vlogger kanaal op YouTube

Wehkamp.nl lanceert vandaag op YouTube het nieuwe videokanaal Simply Stylish. Hierin staat een bijzondere samenwerking met zes toonaangevende Nederlandse vloggers centraal. Het videokanaal bestaat uit een uitgebreide verzameling video’s waarop consumenten maandelijks trends, oplossingen, inspiratie en achtergrondverhalen op het gebied van fashion, beauty en lifestyle kunnen bekijken.

Met Simply Stylish zoekt wehkamp.nl naar eigen zeggen aansluiting bij een groeiende groep consumenten die inspiratie haalt uit online video’s. Het videokanaal is voorlopig uitsluitend zichtbaar op YouTube, maar wordt nog voor het einde van het jaar volledig geïntegreerd met het online magazine van wehkamp.nl.

Iedere maand wordt er in overleg met de redactie een thema bepaald en krijgt een van de zes vloggers de volledige vrijheid om aan de hand daarvan twee bijpassende video’s te maken.

Lees hier het complete artikel

Het bericht Wehkamp.nl lanceert vlogger kanaal op YouTube verscheen eerst op Content Marketing Management.

Tags

Over de auteur

Michiel Noij

De redactie wordt verzorgd door Michiel Noij en Nomair van Wijk.

Heeft u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar. U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten