Marketing Management

Betaalbaar studeren voor iedereen: Claim nu uw studievergoeding ! (adv)

leadership

Onvoldoende opleidingsbudget beschikbaar en/ of genoodzaakt om uw gewenste opleiding zelf te bekostigen? Geen nood: claim een extra studievergoeding via CashCollective ! Door scherp in te kopen bij (erkende) opleiders en de uitonderhandelde korting weer als ‘vergoeding’ aan u terug te geven, zijn we in staat om uw totale budget aanzienlijk te verruimen. De studievergoeding bedraagt ongeveer 15% van de cursusprijs (500 euro*) en is bedoeld als compensatie voor bijvoorbeeld vakliteratuur, eventuele examens, studiegerelateerde reiskosten en/of een laptop om e-learnings te kunnen volgen. Op deze manier wordt studeren weer een stuk bereikbaarder voor iedereen !

BETAALBAAR STUDEREN VOOR IEDEREEN: CLAIM NU UW STUDIEVERGOEDING !

U kunt bij CashCollective kiezen uit twee varianten studievergoedingen. Bij de eerste variant ontvangt u een studievergoeding bij een geboekte cursus. U dient dan een cursus te kiezen en te boeken via het aangesloten bookingsportal. Via een persoonlijke code (welke u invoert bij de boeking) wordt vervolgens de bijbehorende studievergoeding aan u overgemaakt. Bij de tweede variant ontvangt u uw studievergoeding door als ‘Referral’ (promotor) op te treden. Per aangedragen cursist ontvangt u een extra vergoeding. U dient zich dan eerst aan te melden als ‘Referral‘.

AANBOD VAN MEER DAN 100 COURANTE CURSUSSEN MET STARTGARANTIE !

Kies uit meer dan 100 cursussen van gerenommeerde en erkende praktijkopleiders. Alle aanbieders bieden praktijkgerichte cursussen aan – met startgarantie – die te allen tijden passen bij uw werksituatie. Alle cursussen kunnen op meerdere locaties in heel Nederland gevolgd worden.

DEELNEMERS VAN MEER DAN 150 BEDRIJVEN GINGEN U REEDS VOOR

 

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten