Algemeen

Volg gratis een managementopleiding via het UWV Scholingsvoucher (twv €2.500,-)

leadership

Het UWV biedt tijdelijk een aantrekkelijke subsidieregeling voor opleidingen en cursussen. U kunt ter waarde van € 2.500,- zogenoemde scholingsvouchers aanvragen die kunnen worden gebruikt om opleidingen (o.a. bij UBS Business School) te bekostigen. Het mooie hieraan is verder dat vrijwel iedereen er voor in aanmerking komt; werkzoekend of werkzaam! Het aantal beschikbare vouchers is echter wel beperkt: dus als u aan de slag wilt, doe het dan wel nu. 

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding of training waarmee je je kunt laten opleiden in de richting van een kansberoep. Je kunt deze voucher aanvragen bij het UWV. De subsidie bedraagt max. €2.500. Aan te vragen tot 31 december 2017.

Hoe vind ik de juiste opleiding?

Om je op weg te helpen hebben we een aantal trainingen op ons platform gematcht met de kansberoepen van het UWV. Hieronder zie je de populairste kansberoepen per sector. Als je op een van deze beroepen klikt, kom je bij geschikte opleidingen die je kunt volgen voor het kansberoep van jouw keuze. Voor de opleidingen: Business Development & Innovatie, Verandermanagement & Leadership, HR Analytics & Data Management en Product Management zijn vorig jaar reeds velen cursisten ingestroomd met een UWV Voucher. Deze zijn allen akkoord bevonden.

Keuzehulp

Staat het kansberoep dat jij zoekt er links niet tussen, of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met een van onze leeradviseurs, zij helpen je bij het zoeken naar de voor jou beste opleiding. Bel ons op 030-2270497 of e-mail naar contact@ubsbusiness.nl.

Hoe vraag ik de subsidie aan?

Voor het aanvragen van de subsidie doorloop je de volgende stappen:

  • Plaats je cv op werk.nl
  • Kies een opleiding uit, eventueel met behulp van een leeradviseur
  • Vul het eerste deel formulier ‘scholingsvoucher aanvragen’ in. Het formulier vind je hier
  • Laat het tweede deel van de scholingsvoucher invullen, eventueel door een leeradvisuer
  • Stuur alle aangevraagde informatie naar het UWV
  • Je krijgt uiterlijk binnen 8 weken bericht van het UWV of je in aanmerking komt
  • Boek je opleiding en begin met leren!

Om in aanmerking te komen voor een scholingsvoucher te krijgen moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Voor de opleidingen: Business Development & Innovatie, Verandermanagement & Leadership, HR Analytics & Data Management en Product Management zijn vorig jaar reeds velen cursisten ingestroomd met een UWV Voucher. Deze zijn allen akkoord bevonden.

Nog vragen?

Bel ons op 030-2270497 of e-mail naar contact@ubsbusiness.nl of stel hier je vraag direct.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten