Marketing Management

Contentmarketing on tour: Laatste plekken bedrijfsbezoek Linkedin

Banner-Course LinkedIn is hét platform om onder de aandacht te komen van zakelijke beslissers en beïnvloeders. Maar hoe pak je dat aan? In deze workshop komt aan de hand van best-practice cases o.a. aan bod hoe company pages en showcase pages in te richten, het delen van organische content, targetting van doelgroepen, Sponsored Updates en bidding strategie en analytics. Tevens komen de laatste nieuwe features aan bod en ook tips voor gebruik als individu. Na deze middag kan je direct aan de slag om ook voor jouw organisatie LinkedIn te laten werken.

Docent

Marcel Molenaar is Head of Marketing Solutions voor Linkedin Benelux. Voor Marcel bij Linkedin begon was hij online media directeur voor de Free Media Group. Eerder werkte hij in verschillende functies bij OMG/ Mailmedia, HotSMS (nu BDigital) , IBM en Lycos. Marcel heeft meer dan 15 jaar ervaring in de interactieve industrie met een focus op online marketing. Hij studeerde Marketingcommunicatie aan de universiteit van Nijmegen.

Voor wie?

De Masterclassreeks is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van contentmarketing en communicatiemanagement.

Tijdstip en datum

De Masterclass ‘Content marketing op LinkedIn made easy’ vindt plaats op donderdag 23 oktober 2014 van 13.30 uur tot 16.30 uur. Inloop is vanaf 13.00 uur.

Locatie

De Masterclass vindt plaats bij LinkedIn in Amsterdam.

Investering

U betaalt EUR 95,- voor deze masterclass.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een of meerdere masterclasses, via deze link.

direct-aanmelden-button


Het bericht Contentmarketing on tour: Laatste plekken bedrijfsbezoek Linkedin verscheen eerst op Content Marketing Management.

Tags

Over de auteur

Michiel Noij

De redactie wordt verzorgd door Michiel Noij en Nomair van Wijk.

Heeft u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar. U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten