Marketing Management

Contentmarketing op LinkedIn: schrijf editorials!

leadership

Afgelopen donderdag vond de tweede masterclass plaats uit de vierdelige masterclassreeks Communicating the Content georganiseerd door CMM Academy. Op het programma stond een bedrijfsbezoek bij LinkedIn in Amsterdam. Een boeiende sessie en rondleiding, verzorgd door Marcel Molenaar, Head of Marketing Solutions Benelux en Lennart Voerman, Account Manager bij LinkedIn, maakten deze bijeenkomst van grote waarde voor de deelnemers.  Hieronder vindt u een verslag met insights, learnings en tips opgedaan door Tim Daalderop van Frankwatchting.

Onderwerp

Het onderwerp van de dag liet zich als volgt beschrijven. ‘LinkedIn is hét platform om onder de aandacht te komen van zakelijke beslissers en beïnvloeders. Maar hoe pak je dat aan? In deze workshop komt aan de hand van best-practice cases o.a. aan bod hoe company pages en showcase pages in te richten, het delen van organische content, targetting van doelgroepen, Sponsored Updates en bidding strategie en analytics

Inzichten, learnings en tips!

Uit onderzoeken blijkt dat LinkedIn het ideale sociale netwerk is om professionals te bereiken met contentmarketing. Per seconde komen er twee leden bij en professionals krijgen steeds meer door dat LinkedIn een waardevolle bron is van content. Ik leerde tijdens de masterclass Contentmarketing op LinkedIn hoe het netwerk zich onderscheidt van andere sociale netwerken. En hoe je posts opstelt die voor engagement en traffic zorgen. Hoe kun je LinkedIn inzetten binnen je contentmarketing-strategie? Wilt u meer weten over de aanstaande masterclass in deze reeks? Klik dan hier.

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL OP FRANKWATCHING.

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.