Marketing Management

Denk als een Disney-baas bij je volgende contentpublicatie

leadership

De spreker die gisteren Content Marketing World mocht openen, was Andrew Davis, oprichter van Monumental Shift. Hij deelt als professioneel spreker wereldwijd zijn visie op de veranderende wereld als gevolg van technologie en nieuwe media. De titel van zijn keynote was ‘Inspired Content: How Brilliant Storytellers Create a Sudden Urge to Act’. Davis startte zijn verhaal met de funnel en dat de wereld een funnelprobleem heeft. De basis van de funnel werd gelegd door St. Elmo Lewis in 1898. Lewis bedacht de fasen attention, interest, desire en conviction bedacht die uiteindelijk leiden tot een aankoop.

Lees hier het complete artikel

Het bericht Denk als een Disney-baas bij je volgende contentpublicatie verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten