HRM

Gaat u ook mee op HR Analytics Kennistour? Meld u snel aan !

leadership

HR Analytics Kennistour | 20 maart 2020


Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Tijdens de tours heerst er een open sfeer welke doorgaans zorgt voor goede discussies, creativiteit, inspiratie en een optimaal leerresultaat. Een kennistour geeft meerwaarde door ‘echte’ ervaringen, first hand stories van best-in-class-bedrijven en actieve participatie. Dit zorgt ervoor dat u na afloop ervan het beste uit uw eigen hr analytics aanpak kunt halen.


Overzicht Kennistour

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van HR Analytics in de regio Midden-Nederland. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vanuit Utrecht vervoerd naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven in kwestie wordt er telkens een presentatie/discussie/ Q&A verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van HR Analytics en vervolgens afgerond met een ‘experience’ rondleiding. Tijdens de busrit verzorgt de UBS-docent ook enkele colleges waardoor de opgedane kennis bij de bedrijven in (breder) strategisch perspectief wordt geplaatst. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht (Savannhweg 17, 3542 AW) afgezet. Deze kennistour maakt deel uit van het UBS Kennisnetwerk. Klik hier voor meer informatie over het kennisnetwerk.


 

Dagprogramma (vrijdag 20 maart 2020)

Van ongeveer 09.15 uur tot 10.00 uur vind het eerste inleidende college plaats in de bus. Het wordt verzorgd door begeleidend docent Gerard Evers van Utrecht Business School. Vanaf  10.00 uur worden we ontvangen bij het Ministerie van Volksgezondheid waar het onderwerp ‘Inbedding van HR Analytics’ centraal staat. De HR-verantwoordelijke verzorgt de sessie hierover en leidt ons rond door de organisatie. Na dit bezoek rijden vervolgen we onze weg naar Rabobank waar we rond 11.00 uur een presentatie krijgen over het thema ‘Implementatie van HR Analytics’. Na dit bezoek wordt er geluncht en doorgereden naar het derde te bezoeken bedrijf. Onderweg wordt er weer een college verzorgd door de begeleidend docent die de opgedane learnings zal duiden en in een breder strategisch perspectief zal plaatsen. Het derde bedrijf (Philips) wordt rond 14.30 uur aangedaan. Hier wordt het thema: ‘Meten en Monitoren van HR Analytics-beleid’ uitgebreid belicht en besproken. Na deze sessie, en aansluitende rondleiding, rijdt de bus weer richting Utrecht, waar na een korte ‘wrap up’ iedereen weer wordt afgezet en de dag officieel wordt besloten.


Learnings van deze dag

 

Na afloop van deze kennistour heeft u praktische kennis opgedaan van diverse best-of-class-bedrijven op het gebied van hr analytics. Aan de hand van diverse best-practices, bent u op de hoogte gebracht van de (on)mogelijkheden die HR Analytics biedt, hoe u door middel van HR Analytics uw data beter kunt visualiseren en hoe HR Analytics bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Na afloop van de kennistour heeft u tevens meer inzicht in het fact-based bekijken van investeringen in Human Resources en weet tot slot hoe u uw rapportages het beste kunt visualiseren en hoe u deze overtuigend kunt presenteren.


Voor wie is deze tour bedoeld ?

De HR Analytics Kennistour is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van HR Analytics & Data Management. De kennistour is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een HRM- of bedrijfskundige achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Deelnemen aan deze kennistour

Wilt u deelnemen aan deze HR Analytics Kennistour? Dan kunt u zich via de link hieronder aanmelden. De kennistour kent geen winstoogmerk en wordt derhalve kostendekkend aangeboden. Dit betekent echter niet dat er geheel vrijblijvend aangemeld kan worden. Om de zogenoemde ‘no-show’ tegen te gaan, vragen we namelijk een klein drempelbedrag van 95 euro. We organiseren immers graag iets leuks voor onze deelnemers maar willen dan ook graag dat degenen die zich aanmelden ook daadwerkelijk komen. We gaan uit van uw begrip hiervoor. Wilt u zich aanmelden voor gratis kennistour? Klik dan hier. 


 UBS Plus/ Utrecht Business School 

Deze kennistour wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie en/ of bekijk de video hiernaast.


Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten