Algemeen

Actie: Kom samen en ontvang allebei een korting van 10%!

leadership

Heeft u een opleiding gevonden die bij u past? Gefeliciteerd. UBS biedt hier bovenop nog een leuk extraatje. Wanneer u deze opleiding namelijk met een kennis of collega volgt, krijgt zowel u als uw compagnon een aantrekkelijke korting van maar liefst 10% op de deelnameprijs. Wacht dus niet langer en schrijf u beiden direct in.


Inschrijfproces

Dit kan door uzelf aan te melden via de site en in het invoerveld de naam en gegevens van uw collega tevens in te vullen. Na binnenkomst van uw inschrijving, wordt de korting direct meegenomen op de facturen voor beide deelnemers. U kunt de namen uiteraard ook telefonisch aan ons doorgeven via: 030-2270497.

Deelnemen met meer dan 2 personen

Mocht u met meer dan 2 mensen deel willen nemen, dan vragen we u even persoonlijk contact op te nemen met UBS inzake de kortingsmogelijkheden. Wellicht is een incompany programma in sommige gevallen zelfs een betere optie. U kunt ons bereiken via telefoon en email. De gegevens vindt u op de contactpagina.


NB: Deze actie geldt van 1 augustus tot 1 oktober 2015

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten