Opleidingskunde & HRD

De mogelijkheden van ‘Online Executive Learning’

leadership

Wilt u uw medewerkers de komende tijd vaker gaan trainen en opleiden via digitale kanalen zoals e-learning? En wilt u hiervoor ontzorgd worden door middel van een totaalpakket op het gebied van cursusontwikkeling, contentproductie en het toegankelijk maken via een LMS? Dan heeft Utrecht Business School de juiste oplossing voor u. Wij werken veelal op co-creatiebasis samen met het bedrijfsleven bij de ontwikkeling van nieuwe managementcursussen en maken deze via onze e-learningmodules toegankelijk voor uw medewerkers. Het resultaat hiervan is dat medewerkers tijdsonafhankelijk en uiterst efficiënt kunnen leren waarbij u als werkgever tevens een flinke kostenbesparing realiseert.

Voordelen van e-learning

Opleiden via e-learning leidt in de eerste plaats tot een reductie van opleidingskosten. Daarnaast biedt e-learning de mogelijkheid dat leren een vast onderdeel wordt van het takenpakket van de medewerker. Waar traditioneel opleiden zich vaak richt op enkele contactmomenten per jaar, kan e-learning frequenter worden aangeboden door bijvoorbeeld gebruik te maken van groepsdiscussies, polls, quizzen, etc. Deze kleine leerobjecten kenmerken zich door een korte ontwikkeltijd en renderen sneller. Door medewerkers meer opleidingen aan te bieden kunnen zij zich sneller bekwamen en kan de continuïteit en kwaliteit binnen de organisatie stijgen.

Ontzorging

Utrecht Business School biedt zoals gezegd drie duidelijke voordelen op het gebied van e-learning. Allereerst creëren we (indien nodig) samen met u de cursussen die nodig zijn voor uw personeel. Hiervoor hebben wij de nodige kennis en kunde in huis. Vervolgens wordt het cursusmateriaal opgenomen en geproduceerd tot een volwaardige online cursus in onze eigen studio. Na oplevering krijgen uw medewerkers toegang tot een eigen LMS-omgeving van waaruit de cursus(sen) gevolgd kunnen worden. Binnen deze omgeving heeft u als admin ook de mogelijkheid om de resultaten in te zien. Ook zijn er opties om uw medewerkers online samen te laten werken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-learning? Klik hier

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten