Kennissessie Business Value Creation (VIDEO)

Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines op een unieke manier samen. De kennissessies zijn bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op een bepaald vakgebied.

In het kort

U kunt de online kennissessie Business Value Creation  kosteloos en direct bekijken:

  • Locatie: Online (video)
  • Deelname: Kosteloos
  • Wanneer: Elk gewenst moment

Waarom deelnemen?

De vraag die centraal staat tijdens deze kennissessie is: hoe kunt u waardecreatie realiseren voor uw stakeholders en welke stappen kunt u nemen om enerzijds klantwaarde te bewerkstelligen en anderzijds de financiële bedrijfswaarde te verhogen. Bijzondere aandacht tijdens deze kennissessie is er voor het duurzaam verlagen van de kostenstructuur van organisaties. Meer weten over waardecreatie? Lees hier meer.


Onderwerpen & learnings

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over waardecreatie, business value creation en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan waardecreatiebeleid. U weet hoe u tot op een gedegen manier duurzame kostenbesparingen kunt initiëren en doorvoeren, hoe u procesoptimalisaties kunt implementeren en hoe u omzetverhogende kansen kunt benutten. U leert welke concrete stappen u kunt nemen en waar u zoal rekening mee dient te houden in de uitvoering. In de kennissessie  komend e volgende thema’s aan bod:

  • Waardecreatie voor de klant
  • Business Value creation (financiële waardecreatie)
  • Monetizen/ kapitaliseren van gerealiseerde waarde
  • Afronding: Q&A / vraag en antwoord

Voor wie is deze (online) sessie bedoeld ?

Deze online kennissessie is bedoeld voor CEO’s ondernemers, directeuren, managers en/ of business leaders die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van business value (klant- en/of financiële waarde) bij hun organisaties.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.