Kennissessie Business Value Creation

Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines op een unieke manier samen. De kennissessies zijn bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op een bepaald vakgebied.

In het kort

U kunt de online kennissessie Business Value Creation  kosteloos en direct bekijken:

  • Locatie: Online (video)
  • Deelname: Kosteloos
  • Wanneer: Elk gewenst moment

Waarom deelnemen?

Waardecreatie voor klanten ontstaat in de mate dat de onderneming producten en/ of diensten levert welke inspelen op de wensen en behoeften van de klant en die dit doen op een manier die overeenstemt met de voorkeuren van de klant. Waardecreatie leidt ook tot financiële bedrijfswaarde, bijvoorbeeld winst of cashflow. Waardecreatie leidt uiteindelijk dus ook tot waarde voor de onderneming en een bedrijf dient deze bedrijfswaarde te distribueren naar de verschillende belanghebbenden (stakeholders) van de onderneming. De vraag die centraal staat tijdens deze kennissessie is dan ook: hoe kunt u waardecreatie realiseren voor uw stakeholders en welke stappen kunt u nemen om enerzijds klantwaarde te bewerkstelligen en anderzijds de financiële bedrijfswaarde te verhogen. Bijzondere aandacht tijdens deze kennissessie is er voor het duurzaam verlagen van de kostenstructuur van organisaties. Meer weten over waardecreatie? Lees hier meer.


Onderwerpen & learnings

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over waardecreatie, business value creation en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan waardecreatiebeleid. U weet hoe u tot op een gedegen manier duurzame kostenbesparingen kunt initiëren en doorvoeren, hoe u procesoptimalisaties kunt implementeren en hoe u omzetverhogende kansen kunt benutten. U leert welke concrete stappen u kunt nemen en waar u zoal rekening mee dient te houden in de uitvoering. In de kennissessie  komend e volgende thema’s aan bod:

  • Waardecreatie voor de klant
  • Business Value creation (financiële waardecreatie)
  • Monetizen/ kapitaliseren van gerealiseerde waarde
  • Afronding: Q&A / vraag en antwoord

Voor wie is deze (online) sessie bedoeld ?

Deze online kennissessie is bedoeld voor CEO’s ondernemers, directeuren, managers en/ of business leaders die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van business value (klant- en/of financiële waarde) bij hun organisaties.


Aanmelden voor deze sessie

Deze (online) kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Vult dan het formulier in via deze aanmeldlink. Na het invullen van het formulier, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox.


Bekijk de video online

Bekijk de sessie (video) online . Klik hier en ontvang de opname van de sessie direct in uw e-mail inbox


Utrecht Business School

Deze kennissessie wordt u aangeboden door UBS Plus. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie.


 

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.