Brand Management Kennistour


Op vrijdag (datum volgt) vindt de kennis(bus)tour Brand Management plaats:

  • Wanneer: (datum volgt), Tijd: 09.00 uur tot 16.30 uur
  • Vertreklocatie: Utrecht, Savannahweg 17, 3542 AW
  • Programma:  3 bedrijfsbezoeken op 1 dag, vervoer per schoolbus.
  • Kosten: 55 euro (ex btw)

Overzicht Kennistour

Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van brand management. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van brand management. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.


Dagprogramma (datum volgt)

  • 09.15 – 10.00 uur: Vertrek naar eerste te bezoeken bedrijf en inleidend college in de schoolbus.
  • 10.00 – 11.00 uur: Presentatie bij Achmea  over het onderwerp ‘Brand Management & Strategie’.
  • 11.30 – 13.00 uur: Presentatie bij FC Utrecht  over thema ‘Implementatie van merkbeleid’.
  • 13.00 -13.30 uur: Lunch bij FC Utrecht: Na dit bezoek wordt er doorgereden naar het volgende te bezoeken bedrijf.
  • 14.30 – 16.00 uur: Presentatie bij ING Bank over het thema ‘Meten en Monitoren van merkbeleid’
  • 16.30 – 17.00 uur:  Wrap up’ en aankomst in Utrecht waar iedereen wordt afgezet en de dag wordt besloten.

Learnings van deze dag

Na afloop van deze kennistour heeft u praktische kennis opgedaan van diverse best-of-class-bedrijven op het gebied van merkstrategie en brand management. Aan de hand van diverse best-practices, bent u op de hoogte gebracht van de succesfactoren voor een effectieve merkstrategie, creatie van een betekenisvolle positionering en het dagelijkse management ervan. U bent tevens bekend met de (on)mogelijkheden die bepaalde managementstijlen hebben voor het welslagen van (internal) brandingprocessen. Tot slot verkrijgt u de laatste kennis en inzichten over het bouwen van een sterk merk.


Voor wie is deze tour bedoeld ?

De Brand Management Kennistour is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie en brand management. De kennistour is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau.


Aanmelden voor deze kennistour

Wilt u deelnemen aan de Brand Management kennistour? Dan kunt u zich via de link hieronder aanmelden. De kennistour kent geen winstoogmerk en wordt derhalve kostendekkend aangeboden. Dit betekent echter niet dat er geheel vrijblijvend aangemeld kan worden. Om de zogenoemde ‘no-show’ tegen te gaan, vragen we namelijk een klein drempelbedrag van 55 euro. We organiseren immers graag iets leuks voor onze deelnemers maar willen dan ook graag dat degenen die zich aanmelden ook daadwerkelijk komen. We gaan uit van uw begrip hiervoor. Wilt u zich aanmelden voor deze kennistour? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.


Bekijk de vorige editie online

Bent u verhinderd op de datum van deze kennistour of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox


Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.