Introductiecursus HR Analytics

HRA

UBS biedt de introductiecursus HR Analytics & Data Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.


Als HR-professional wordt je tegenwoordig steeds vaker aangesproken op het kwantificeren van je toegevoegde waarde. Wat levert een opleidings- programma jouw organisatie nu eigenlijk precies op? En waarom zou er geïnvesteerd moeten worden in die nieuwe HR-module? Dit zijn belangrijke zaken die je met HR Analytics boven tafel wilt en kunt krijgen.

Onderwerpen

De introductiecursus leert je onder andere anders kijken naar het vakgebied HR Analytics. Het omhelst namelijk meer dan alleen cijfers genereren en rapportjes maken; het daagt uit tot een andere kijk naar de eigen organisatie en de rol die jij als HR-professional kunt vervullen om de organisatiedoelen te helpen bereiken. En: hoe databedrevener je als HR-professional bent hoe meer kans je maakt om als businesspartner serieus genomen te worden.


Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introcursus, vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink en in uw mailbox). Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens de introductiecursus: onze docenten helpen u graag verder.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.