Introductiecursus Verandermanagement

VML

UBS biedt de introductiecursus Verandermanagement & Leadership kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.


Weet jij al hoe je je verandertraject gaat aanpakken? Nog steeds gaat 70 % van veranderplannen niet goed. En dat terwijl we meer moeten veranderen dan ooit tevoren! Dat leert ons de pandemie van het coronavirus in 2020. Dus waarom kunnen we dat niet in onze bedrijven? Wil jij bij die 30% horen die wel goed gaat? Volg dan deze introcursus over verandermanagement.

Onderwerpen

Het doel van deze introcursus is u meer inzicht te geven in hoe de veranderbereidheid bij verandertrajecten verhoogd kan worden en hoe de weerstand verlaagd kan worden. Afgelopen jaren hebben bedrijven zich vooral gefocussed op het verbeteren van de efficiency en de effectiviteit van hun organisatie. Nu gaat de focus langzaam over op de medewerkers in de organisatie. Tijdens de introductiecursus zoomen we hier nadrukkelijk op in.


Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introcursus, vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink en in uw mailbox). Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens de introductiecursus: onze docenten helpen u graag verder.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.