Marketing Management

White paper contentmarketing

leadership

Jarenlang hebben we onze persoonlijke visie op online media ontwikkeld en beschreven in blogpostings, projectvoorstellen voor klanten,  uiteenlopende opdrachten, presentaties, workshops en scripties. We beschreven de dominantie en impact van zoekmachines, de doorbraak van sociale media en de verschuiving van de mediamacht naar het publiek. We geloven dat het voor bedrijven zal gaan om content en conversatie. Het bedrijf dat haar content aan kan sluiten op de behoefte van het publiek en zich voor dat publiek openstelt, wint.

Met content en dialoog bouwen aan de klantrelatie

Bedrijven die het publiek echt relevante content willen bieden, in het juiste formaat en via het juiste kanaal en zich open stellen voor dat publiek zullen het verschil gaan maken. Dit geloof in Content Marketing en de ambitie om onze visie nu eens op één plek vast te leggen is de motivatie voor het schrijven van de whitepaper: ‘Content marketing | bouwen aan een nieuwe klantrelatie.’

In de whitepaper beschrijven we:

  • de ontwikkelingen in online media;
  • het belang van online media analyse en monitoring;
  • hoe je met relevante content sterke klantrelaties opbouwt;
  • de stappen voor het ontwikkelen en uitvoeren van een content marketing strategie;
  • Nieuwe vaardigheden zoals online woordvoering en community management.

Download hieronder direct het white paper content marketing.

Bron: Mark Rosbergen – Nieuwe bomen

Download Whitepaper Content Marketing

 

Het bericht White paper contentmarketing verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten