Marketing Management

Winactie: volg CMM op Twitter en win een opleiding!

leadership
Sinds vorige week is de CMM nieuwjaarstwitteractie van start gegaan. Wil je meedoen en een opleiding winnen op bijvoorbeeld het gebied van contentmarketing, branded content  of online content marketing? Doe dan mee met de #cmm2015 actie en maak kans op een opleiding van de Utrecht Business School. Meedoen kan tot en met woensdag 11 februari. De actie bestaat uit drie simpele stappen. Volg ons op twitter (@contentmm), bekijk het opleidingsaanbod via een speciale link en tweet via hashtag CMM2015 welke opleiding je graag zou willen volgen. Uit alle inzendingen kiezen we op 13 maart een gelukkige winnaar.Hieronder vindt u meer over de actie!
 .
Vrijdag de 13e is deze keer een geluksdag, want dan ontvangt de winnaar bericht. Niet gewonnen? Niet getreurd! Als je meedoet ontvang je 50% op elke tweede inschrijving bij een opleiding (geldig gedurende 2015). Zo neem je een vriend, vriendin of collega extra voordelig mee naar een opleiding van CMM. Kijk onderaan bij ‘Over deze actie’ hoe je kortingscode kunt inleveren.
1. Volg @contentmm op Twitter
Je moet @contentmm om mee te kunnen doen aan de actie.
Volg ons op Twitter
.
2. Ga naar deze opleidingenpagina en maak een keuze welke opleiding jij graag zou willen volgen. Twitter de link naar jouw keuze met #CMM2015 en maak kans op de betreffende opleiding. Let op: Je kunt alléén kiezen voor opleidingen uit het gebied ‘Strategisch management’. Opleidingen uit Finance & Accounting, Bedrijfskunde, Management & Leadership, Human Resources Management en ICT& CRM doen niet mee aan de actie.
Je kunt meerdere keren meedoen. Vergeet niet om bij elke tweet #CMM2015 te vermelden!
Bijvoorbeeld: Ik wil een opleiding ‘Branded Content Strategie’ van @contentmm winnen! #CMM2015
Tweet
.Over deze actie:
De actie loopt af op 11 februari 2015. Op vrijdag 13 maart ontvangt de winnaar per DM bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname aan de opleiding is onder voorbehoud van voldoende deelnemers. Wijzigingen in opleidingsdata voorbehouden. Bij het gebruik van de kortingscode dien je de kortingscode bij aanmelding per email door te geven aan contact@ubsbusiness.nl, inclusief jouw Twitternaam en de NAW gegevens van beide cursisten.
.
Bron: Nathalie van Wijkvliet – RSDM

Het bericht Winactie: volg CMM op Twitter en win een opleiding! verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.