HRM Waardecreatie

CursusCollectief: gezamenlijke inkoop van opleidingen

U wilt uw jaarlijkse cursuskosten reduceren, maar niet inboeten op kwaliteit, U kunt proberen scherper te onderhandelen maar de beste onderhandelingspositie bereikt u indien u zich aansluit bij een gerenommeerd inkoopcollectief. Zij doen vervolgens het werk voor u. Vanwege de grote inkoopkracht en volumeafnames kunnen zij de beste prijzen bedingen bij afnemers. Hier profiteert elke aangesloten individu of bedrijf van. De gerealiseerde korting kunt u immers nooit in uw eentje bereiken, Wilt u zodoende besparen op deze kostenpost, sluit u dan aan bij een collectief wat gespecialiseerd is op het bereiken van inkoopvoordeel voor haar leden, Cursuscollectief is daar een voorbeeld van. Aanmelden kan geheel vrijblijvend door een indicatief bedrag door te geven wat u jaarlijks aan opleidingen uitgeeft. Cursuscollectief telt periodiek al deze bedragen bij elkaar op en bedingt hiermee een grote korting. U krijgt op een bepaald moment een persoonlijke aanbod waar u ja of nee op kunt zeggen. Doorgaans betreft dit een korting van 15-35%!

Gezamenlijke inkoop via CursusCollectief

CursusCollectief is hét inkoopcollectief voor bedrijven en instellingen in Nederland. Al vele jaren realiseren wij aanzienlijke besparingen op het gebied van collectieve cursusinkoop bij gerenommeerde opleiders in Nederland. Met onze dienstverlening bent u, als bedrijf of als individu, verzekerd van de beste opleidingen tegen de beste prijs. Enerzijds kunt u als individu voordeel behalen. Via de zoek en boek-module kunt u een cursus met korting boeken. Anderzijds kunt u zich als bedrijf aansluiten voor collectief voordeel. Hierbij worden ‘orders’ gebundeld tot een collectieve order met bijbehorende volumekorting. Onze no cure no pay aanpak maakt het voor u risicoloos.

Hoe werkt het collectieve inkoopproces?

Wanneer u als (zakelijk) inkoper van opleidingen collectief (en voordeliger) wilt inkopen, kunt u meedoen met de collectieve cursusinkoop-campagne. Deze vind twee keer per jaar plaats. U vult hiervoor via dit formulier (vrijblijvend) uw bedrijfsgegevens in en geeft een schatting van uw educatieve jaaruitgaven. Hiermee gaan wij vervolgens voor u aan de slag. Alle binnengekomen orderbedragen worden opgeteld en gematcht met bestaande inkoopcontracten cq gemaakte prijsafspraken. U krijgt na een kwartaal vervolgens een persoonlijk (bespaar)aanbod voortvloeiende uit het collectieve inkoopproces. In de regel ligt dit tussen de 15 en 35%. Na acceptatie van het persoonlijke aanbod, geldt het verkregen kortingspercentage voor het opgegeven bedrag. Mocht u onverhoopt voor een hoger bedrag willen afnemen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan of er nog ongebruikte ruimte beschikbaar is binnen het collectieve contract. Mocht u onverhoopt minder willen afnemen, dan krijgt u voor het restant (onbeperkt geldige) vouchers toegestuurd. Cursussen kunnen via een unieke code direct bij de gecontracteerde opleider geboekt worden.

Hoe werkt het individuele inkoopproces?

Wanneer u zelf een cursus wilt volgen, kunt u ook op individueel niveau voordeel behalen door deze via CursusCollectief te boeken. We verzoeken u in dat geval om de naam van uw cursus, de aanbieder, de startdatum, de locatie en uw persoonlijke gegevens in te vullen (via dit formulier). We kijken vervolgens of deze cursus deel uitmaakt van reeds bestaande inkoopovereenkomsten. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u de desbetreffende opleiding (via ons) goedkoper boeken. Nadat u de gegevens (vrijblijvend) ingevuld heeft, bekijken we of er een match is met bestaande overeenkomsten. Wanneer uw cursus deel uitmaakt van een inkoopovereenkomst, melden we dit zo spoedig mogelijk aan u. U bepaalt vervolgens zelf of u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de cursus in kwestie via Cursuscollectief goedkoper te boeken. Wij melden u in dat geval (met een unieke code) aan bij de opleider in kwestie. Hierbij wordt een koppeling gemaakt met de reeds bestaande inkoopovereenkomst waardoor uw voordeel direct wordt geactiveerd. U krijgt vervolgens een factuur van de opleider in kwestie met daarop het lagere bedrag.

Wat kunt u verwachten van CursusCollectief?

Kwalitieve opleidingen

We leveren kwalitatieve cursussen en opleidingen van gerenommeerde, erkende opleiders welke allen gegarandeerd van start gaan op meerdere momenten in het jaar.

Gegarandeerde besparingen

Elke opleiding die via ons wordt afgenomen kent ofwel een laagsteprijsgarantie als gevolg van een collectieve inkoop. Ofwel de opleiding kent een add-on (extra colleges) bij een gelijke prijs.

Voor elk wat wils

We leveren aan elke afnemer de scherpste condities. Of u een multinational bent of een eenmansbedrijf; voor elk bedrijf is er voordeel te behalen. U kunt bij ons zowel groot als klein inkopen.

Startgaranties 

Wij werken alleen met opleiders die startgaranties kunnen afgeven op hun opleidingen. De cursussen in ons aanbod kennen dan ook meerdere gegarandeerde startmomenten per jaar op diverse locaties.

Onafhankelijkheid

CursusCollectief werkt op volstrekt onafhankelijke basis samen met haar partneropleiders. We ontvangen hierbij geen vergoedingen. U kunt zodoende ook bij ons terecht voor onafhankelijk opleidingsadvies.

Geen gedoe

Wij werken vanuit doelmatigheid en helderheid voor de klant. Geen gedoe met ingewikkelde constructies. Wanneer u afneemt voor een bepaalde hoeveelheid, resulteert dit in een vooraf gecommuniceerde heldere prijs.

Onze werkwijze

Het CursusCollectief vertegenwoordigt een groep bedrijven en instellingen in Nederland. Leveranciers (opleiders) zien deze groep als 1 klant met uitstekende inkoopcondities als gevolg. Ideaal voor alle aangesloten partijen. Het voordeel van het collectief is verder dat er geen verplichting is om van deze deals gebruik te maken. Wij werken alleen met gerenommeerde opleiders die garant staan voor kwaliteit en uiteraard een scherpe conditie. Onze werkwijze kenmerkt zich door doelmatigheid, simplicity en kwalteit. We kopen kwalitatieve, erkende opleidingen in met meerdere startmomenten per jaar welke allen gegarandeerd van start gaan op een locatie in de buurt. Op deze manier zijn onze afnemers altijd verzekerd van een goed eindproduct, zonder ingewikkelde constructies. U kunt ook bij ons terecht voor onafhankelijk opleidingsadvies. Heeft u interesse in collectieve onderwijsinkoop en/ of wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Ga naar de website of contact ons op 030-2270497.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten