Business Development

En het winnende business model is …..

leadership

7 Ditches TV maakt TV gesprekken met ondernemers en andere boeiende mensen. Dit doet ze voor professionals die gepassioneerd bezig zijn met hun vak en daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Die ‘connected zijn’, media snappen en daarin eigen keuzes maken. Professionals die naast snelheid en real time nieuws- en informatievoorziening behoefte hebben aan diepgang, duiding, achtergronden en visies.

Zo had Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc. en producent van het boek Business Model Generation ook een interview met 7 Ditches TV. In dit gesprek gaat presentatrice Karin Husslage dieper in op winnende business modellen. Bij Business Models Inc. vinden wij dat het winnende business model volledig afhankelijk is van je klant. Daarom is het belangrijk om door en door te weten wie je klant is, bij wijze van spreke wil dat zeggen dat je de gedachte van je klant moet kunnen lezen. De melkboer van vroeger is volgens Patrick een prima voorbeeld van een ondernemer die precies weet wie zijn klanten zijn, ‘Hij kende het hele dorp’, aldus Patrick. Meer weten? Bekijk het interview met Patrick. Lees hier ook een transcript van het interview.

LEES MEER /  BUSINESS INNOVATIE OPLEIDINGEN / INSCHRIJVEN GRATIS WEBINAR BUSINESS INNOVATION

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten