Congres Business Development in 1 Day

kennistour

De aandachtsspanne van de consument is schaars. Om de consument van vandaag de dag te overtuigen van uw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk. Om producten te kunnen produceren die dit in zich dragen, is creativiteit, innovatiekracht en time-to-market van levensbelang. Met behulp van nieuwe kennis en inzichten op het gebied van business development en innovatie tijdens dit congres, kunt u de vernieuwingsstrijd aan om uiteindelijk de consument weer voor u te winnen. Hét event voor iedereen die interesse heeft in business development, marketing, productinnovatie, branding en sales.


Onderwerpen

Tijdens het congres ‘Business Development in 1 Day’ doet u praktische kennis en kunde op over business development, innovatie management, business modelling, strategie, bedrijfscultuur, verandermanagement, product management, branding, marketing en sales, data management en analytics, business control, implementatie issues van new business beleid.


Learnings van het congres

Het congres BDI in 1 dag geeft de deelnemers handvaten en instrumenten om op een gefundeerde manier uitvoering te geven aan de business innovationstrategie. Deelnemers weten na afloop hoe ze een effectief innovatieproces op kunnen starten en hoe creativiteit en innovatie tot volle bloei kan komen. Tevens worden de laatste insights, trends en ontwikkelingen gedeeld op het gebied van business development en de mogelijkheden die dit geeft voor het vermarkten van een onderscheidend product met voldoende toegevoegde waarde.


Voor wie is het congres ?

Hét event voor iedereen die interesse heeft in business development, marketing, sales en/of actief is op het gebied van business innovation. Het congres BDI in 1 dag geeft de deelnemers handvaten en instrumenten om op een gefundeerde manier uitvoering te geven aan de business innovation strategie. Deelnemers aan het congres: product managers, business developers, marketeers, innovatie managers, business controllers, strategen, veranderaars, sales managers, directie, managementteams, business managers en/ of commercieel verantwoordelijken.


Dagprogramma (22 februari 2024)

Het congresprogramma bestaat uit 1 track van 8 sessies. Elke spreker heeft ongeveer 30 minuten de tijd voor zijn/ haar verhaal. Locatie waar congres wordt georganiseerd is Utrecht (Carlton President). Inloop is vanaf 09.00 uur; Einde congres is om 16.45 uur (borrel). Het congres wordt kostendekkend aangeboden (45 euro p.p). U ontmoet ervaren sprekers en docenten en anderzijds 100 tot 150 vakprofessionals. Utrecht Business School organiseert het congres in samenwerking met enkele partners.


09.00 uur: Inloop

09.30 uur: Opening dagvoorzitter

10.00 uur: Keynote: Strategisch management en business model innovation aan de hand van de Ansoff Growth matrix. Arend Jan Majoor (Freshious).

10.45 uur: Keynote: Integrale aanpak nieuwe omzet: waardecreatie door innovatie. Joris Craandijk (Innovative Partners).

11.30 uur: Pauze

11.45 uur: Product  innovatie en business development aan de hand van Inno4Assetmodel. Alexander Boelen (Diwaniya).

12.15 uur: Business Development en bouw van innovatiekracht vanuit het merk.

12.45 uur: Lunch break

13.45 uur: Verandermangement en bedrijfscultuur. Hoe kunt u uw innovatiestrategie intern doorvoeren door inzet van change management principes. Marijn Mulders (Tolo Branca).

14.15 uur: Leadership tijdens new business en veranderprojecten. Insights in success factoren. Marijn Mulders (Tolo Branca).

14.45 uur: Pauze

15.15 uur: De onmisbare rol van de Business Controller voor Business Development. Strategisch meedenken, financieel vertalen en inzicht verschaffen: Bert Gadellaa (IJsselvliet).

15.45 uur: Business Development vanuit HR-data-analyse. Wat draagt de factor mens feitelijk en objectief bij aan de bedrijfsgroei/ resultaat?  Hans van der Spek (Berenschot).

16.30 uur: Afsluiting dagvoorzitter

16.45 uur: Borrel


Data, tijden en logistiek

Dit congres wordt 1 keer per jaar georganiseerd in Utrecht. Er wordt op donderdag 22 februari 2024 gestart rond 09.00 uur in Utrecht (Carlton President, Floraweg 25). U kunt uw auto (gratis) parkeren op het parkeerterrein van het hotel. Het congres is afgelopen rond 16.45 en sluit af met een borrel.


Deelnemen aan het congres

Wilt u deelnemen aan dit congres? Dan kunt u zich via de link hieronder aanmelden. Het congres kent geen winstoogmerk en wordt derhalve kostendekkend aangeboden. Om deze reden, vragen we ”slechts’ een bijdrage van 45 euro p.p. (ex btw). Dit bedrag is all in en omvat de kennissessies, catering, parkeren en congresmateriaal. Voor (betaalde) leden van het UBS Kennisnetwerk is deelname gratis. Wilt u zich aanmelden voor dit congres? Klik dan hier