Introductiecursus Brand Management

gratis cursus brand management
gratis cursus brand management

UBS biedt de introductiecursus Brand Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.


Sterke merken, die merk je! En je merkt ze alleen wanneer iedereen in het bedrijf eenduidig volgens de kernwaarden van het merk werkt. Dit vereist een positionering die slechts op één manier kan worden geïnterpreteerd. Weet jij al hoe je aan de slag gaat met het opzetten of uitbouwen van jouw merk? Heb jij al een roadmap die ervoor zorgt dat jouw klanten jouw merk als eenduidig ervaren? Alles begint met een heldere merkpositionering en deze introductiecursus helpt je daarbij !

Onderwerpen

Met deze gratis introductiecursus leer je onder andere het merk als sturend kompas te gebruiken. Want wanneer alles, inclusief je gedrag, eenduidig vanuit het merk stroomt, dan zullen je klanten je ook echt merken! Wil jij daar ook je voordeel mee doen? Neem dan deel aan deze introductiecursus


Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introcursus, vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink en in uw mailbox). Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens de introductiecursus: onze docenten helpen u graag verder.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.