Verandermanagement Kennistour

Schoolbus

Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd.

In het kort

Op vrijdag (datum volgt) vindt de kennis(bus)tour Verandermanagement plaats:

  • Wanneer: (datum volgt) , Tijd: 09.00 uur tot 16.30 uur
  • Vertreklocatie: Utrecht, Savannahweg 17, 3542 AW
  • Programma:  3 bedrijfsbezoeken op 1 dag, vervoer per schoolbus.
  • Kosten: 55 euro (ex btw)

Overzicht van deze kennistour

Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van change management.  In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van change management. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.


Dagprogramma (datum volgt)

  • 09.15 – 10.00 uur: Vertrek naar eerste te bezoeken bedrijf en inleidend college in de schoolbus.
  • 10.00 – 11.00 uur: Presentatie bij Burgers Zoo over het onderwerp ‘Veranderstrategie & Leadership’.
  • 11.30 – 13.00 uur: Presentatie bij Akzo Nobel  over thema ‘Implementatie van Veranderbeleid’.
  • 13.00 -13.30 uur: Lunch bij Akzo Nobel: Na dit bezoek wordt er doorgereden naar het volgende te bezoeken bedrijf.
  • 14.30 – 16.00 uur: Presentatie bij Port of Rotterdam over het thema ‘Meten en Monitoren van Veranderbeleid’
  • 16.30 – 17.00 uur:  Wrap up’ en aankomst in Utrecht waar iedereen wordt afgezet en de dag wordt besloten.

Learnings van deze dag

Tijdens de ‘Verandermanagement Kennistour’ doet u praktische kennis op over change management, gedragsverandering, leadership  en bedrijfscultuur. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Denk bijvoorbeeld aan het succesvol implementeren van een veranderstrategie of het samenvoegen van bedrijfsonderdelen bij een fusie/ overname. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er vervolgens uw voordeel mee kunt doen.


Voor wie is deze tour bedoeld ?

De Verandermanagement Kennistour is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van change management  en leiderschap. De kennistour is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of organisatiekundige achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau.


Aanmelden voor deze kennistour

Wilt u deelnemen aan deze verandermanagement kennistour? Dan kunt u zich via de link hieronder aanmelden. De kennistour kent geen winstoogmerk en wordt derhalve kostendekkend aangeboden. Dit betekent echter niet dat er geheel vrijblijvend aangemeld kan worden. Om de zogenoemde ‘no-show’ tegen te gaan, vragen we namelijk een klein drempelbedrag van 55 euro. We organiseren immers graag iets leuks voor onze deelnemers maar willen dan ook graag dat degenen die zich aanmelden ook daadwerkelijk komen. We gaan uit van uw begrip hiervoor. Wilt u zich aanmelden voor deze kennistour? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.


Bekijk de vorige editie online

Bent u verhinderd op de datum van deze kennistour of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox


 UBS Plus/ Utrecht Business School

Deze kennistour wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie.