Opleidingskunde & HRD

Binnenkort van start: Online Content Marketing (cursus)

leadership

Om uw contentstrategie goed uit de verf te laten komen, heeft u een scala aan online marketingtools tot uw beschikking. Welke tools het meest effectief voor u zijn en hoe deze het beste kunt inpassen in uw online strategie, leert u tijdens deze praktische cursus Online Content Marketing. Tijdens de cursus krijgt u in vogelvlucht nieuwe praktische kennis over online marketing, social media en contentmarketing. 

Onderwerpen

– Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen online contentmarketing?
– Hoe geef ik praktische uitvoering aan de online contentstrategie?
– Hoe creëer ik engaging content en manage ik een community?
– Welke online marketing en social media tools kan ik gebruiken?
– Welke contentmarketing tools en online campagnetools kan ik inzetten?
– Hoe genereer ik leads en sales met online content marketing?
– Wat is de rol van marketing automation en crm bij online leadgeneratie?
– Hoe manage, meet en monitor ik de online contentstrategie?

Resultaat

Na afloop van de cursus bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het online (content) marketingbeleid van uw organisatie. U weet hoe u tot een juiste contentstrategie en online mediamix kunt komen en weet  hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. U weet hoe u met community building, content management en marketing automation kwalitatief goede leads kunt genereren en welke online marketing- en social mediatools hiervoor zijn te gebruiken. U bent in staat om grip te houden op de nieuwe content-driven-organisation en bent in staat om op de juiste momenten bij te sturen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van contentstrategie, inbound concepten en online contentmarketing.

Meer weten over deze cursus? Klik hier.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten