Marketing Management

Gaat u ook mee op Brand Management Kennis(makings)tour?

leadership

Brand Management Kennistour


 

Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en uiteraard veel van elkaar geleerd. Tijdens de tours heerst er een open sfeer welke doorgaans zorgt voor goede discussies, creativiteit, inspiratie en uiteindelijk een optimaal leerresultaat. Een kennistour geeft meerwaarde door ‘echte’ ervaringen, first hand stories van best-in-class-bedrijven en actieve participatie. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat u na afloop ervan het beste uit uw eigen merkstrategie kunt halen.


Onderwerpen

Tijdens de ‘Brand Management Kennistour’ doet u praktische kennis en kunde op over merkstrategie, positioneren, internal branding en implementatie management. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Denk bijvoorbeeld aan het succesvol implementeren van nieuwe positionering of het veranderen van de merkstrategie en/ of het verankeren van de merkbelofte in de organisatie. Omdat een deel van de ”succes stories” doorgaans zit in het DNA van de organisatie, bezoeken we de bedrijven persoonlijk. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u zodoende beter ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er vervolgens uw voordeel mee kunt doen.


Learnings van de kennistour

 

Na afloop van deze kennistour heeft u praktische kennis opgedaan van diverse best-of-class-bedrijven op het gebied van merkstrategie en brand management. Aan de hand van diverse best-practices, bent u op de hoogte gebracht van de succesfactoren voor een effectieve merkstrategie, creatie van een betekenisvolle positionering en het dagelijkse management ervan. U bent tevens bekend met de (on)mogelijkheden die bepaalde managementstijlen hebben voor het welslagen van (internal) brandingprocessen. U weet hoe u organisatiestructuren kunt veranderen conform de merkbelofte en weet hoe u een merkimplementatie effectief kunt doorvoeren. Tot slot verkrijgt u de laatste kennis en inzichten over het bouwen van een sterk merk.


Voor wie is deze kennistour ?

De Brand Management Kennistour is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie en brand management. De kennistour is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Programma Kennistour

Algemeen

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van brand management  in de regio Midden-Nederland. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vanuit Utrecht vervoerd naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven in kwestie wordt er telkens een presentatie/discussie/ Q&A verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van brand management en vervolgens afgerond met een ‘experience’ rondleiding. Tijdens de busrit verzorgt de UBS-docent ook enkele colleges waardoor de opgedane kennis bij de bedrijven in (breder) strategisch perspectief wordt geplaatst. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.

MEER WETEN? KLIK HIER VOOR HET DAGPROGRAMMA.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten