Kennissessie Business Development

 • Bekijk vorige editie
 • Bekijk introcursus
 • Bekijk kennisbustour

presentatieOp vrijdag 15 oktober 2021 vindt de kosteloze kennissessie Business Development plaats:

 • Locatie: Utrecht, Hotel Carlton President
 • Deelname: Gratis
 • Wanneer: Vrijdag 15 oktober 2021, Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
 • Docent: Kerndocent Business Development 

Waarom deelnemen?

De aandachtsspanne van de consument is schaars. Om de consument van vandaag de dag te overtuigen van uw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk. Om producten te kunnen produceren die dit in zich dragen, is creativiteit, innovatiekracht en time-to-market van levensbelang. Met behulp van nieuwe kennis en inzichten op het gebied van business development en innovatie tijdens deze kennissessie, kunt u de vernieuwingsstrijd aan om de consument uiteindelijk weer voor u te winnen. 


Onderwerpen & learnings

kennistourTijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over business development, waardecreatie en business model innovation. De sessie wordt door de kerndoent aan de hand van de Ansoff Growth Matrix en het Business Model Canvas van Ostenwalder vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan het business/ innovatiebeleid. U weet hoe u tot een business developmentstrategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. Tot slot beschikt u over de laatste kennis en inzichten op het gebied van business development & innovation. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Business Development. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.


Voor wie is deze sessie bedoeld ? 

Deze sessie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van business development, innovatie management, business modelling en marketingstrategie. Voor deze sessie is een bepaald werk- en denkniveau gewenst. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. * Indien u ook aan de Q&A-sessie wilt meedoen, kunt u hier de bijbehorende introductiecursus bekijken.


Data, tijden en logistiek

Deze sessie vind drie keer per jaar plaats. De eerstvolgende gaat van start op vrijdag 15 oktober 2021 en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. De locatie is Floraweg 25 te Utrecht (Hotel Carlton President). U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel.


kennisnetwerkProgramma

 • 13.30 uur – 14.00 uur. Inloop en welkomstwoord door de kerndocent
 • 14.00 uur – 15.00 uur. Kennissessie Business Development 
 • 15.00 uur – 16.00 uur. Feedbacksessie (Q&A) introcursus Business Development
 • 16.00 uur – 16.30 uur. Netwerkborrel / einde van de kennissessie

Aanmelden voor deze sessie 

Deze kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Na het invullen van het formulier, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox. 


Bekijk de vorige editie online

Bent u verhinderd op de datum van deze kennissessie of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox


 UBS Plus/ Utrecht Business School 

Deze kennissessie wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie en/ of bekijk de video hiernaast.