Kennissessie Product Management

 • Bekijk vorige editie
 • Bekijk introcursus
 • Bekijk kennisbustour

presentatieOp vrijdag 12 november 2021 vindt de kosteloze kennissessie Product Management plaats:

 • Locatie: Utrecht, Hotel Carlton President
 • Deelname: Gratis
 • Wanneer: Vrijdag 12 november 2021, Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
 • Docent: Alexander Boelen, Kerndocent Product Management 

Waarom deelnemen?

Productmanagement is een dynamische discipline en als productmanager heeft u een belangrijke rol binnen de organisatie. De productverantwoordelijke vormt een centrale pin tussen onderzoek, productontwikkeling, marketing, verkoop en financiën. Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, is uiteraard de nodige kennis en kunde benodigd. Tijdens deze kennissessie worden concepten, inzichten, tools en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om de taken en verantwoordelijkheden van het ”productvak” te kunnen dragen en uzelf naar een hoger niveau te brengen. 


Onderwerpen & learnings

kennistourTijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over productstrategie en portfoliomanagement. De sessie is getiteld: Product  innovatie en wordt door Alexander Boelen o.a.  aan de hand van Inno4Assetmodel vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan het productbeleid. U weet bijvoorbeeld beter hoe u tot een juiste productstrategie kunt komen en weet ook hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van product development. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Product Management. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.


Voor wie is deze sessie bedoeld ? 

Deze sessie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van product management, marktonderzoek, product ontwikkeling, marketing en financiële planning. Voor deze sessie is een bepaald werk- en denkniveau gewenst. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. * Indien u ook aan de Q&A-sessie wilt meedoen, kunt u hier de bijbehorende introductiecursus bekijken.


Data, tijden en logistiek

Deze sessie vind drie keer per jaar plaats. De eerstvolgende vindt plaats op vrijdag 12 november 2021 en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. De locatie is Floraweg 25 te Utrecht (Hotel Carlton President). U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel.


kennisnetwerkProgramma

 • 13.30 uur – 14.00 uur. Inloop en welkomstwoord door de kerndocent
 • 14.00 uur – 15.00 uur. Kennissessie Product Management – Alexander Boelen
 • 15.00 uur – 16.00 uur. Feedbacksessie (Q&A) introcursus Product Management
 • 16.00 uur – 16.30 uur. Netwerkborrel / einde van de kennissessie

Aanmelden voor deze sessie 

Deze kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Na het invullen van het formulier, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox. 


Bekijk de vorige editie online

Bent u verhinderd op de datum van deze kennissessie of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox


 UBS Plus/ Utrecht Business School 

Deze kennissessie wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie en/ of bekijk de video hiernaast.