Marketing Management

Twitter en de mogelijkheden van content marketing!

leadership

Wilt u, net als 10.000 andere twittervolgers, het laatste nieuws over content marketing het eerst lezen? Volg ons dan ook op Twitter! CMM post hier de laatste berichten op vaste momenten. Zie hieronder een overzicht van onze laatste tweets.

Heeft u een bericht gemist? Niet getreurd, we posten op herhaalbasis onze berichten, omdat we de vluchtigheid van het Twitterkanaal als geen ander kennen. Onze berichten zijn standaard niet ouder dan 14 dagen, dus u bent altijd verzekerd van de laatste inzichten en informatie op het gebied van content marketing.

Bent u nog geen volger? Klik hieronder dan snel op ‘volg’ en stay informed!!

Tweets van @contentmm

Het bericht Twitter en de mogelijkheden van content marketing! verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten