Opleidingskunde & HRD

Binnenkort van start: Cursus E-Learning & Human Resource Development

leadership

Binnenkort van start: Cursus E-Learning & Human Resource Development

De manier om kennis tot ons te nemen verandert in rap tempo. De opkomst van E-learning is hier een voorbeeld van. Nieuwe opleidingsvormen leiden onherroepelijk tot nieuwe didactische en opleidingskundige inzichten, tot een andere organisatie van L&D-trajecten én uiteraard tot een ander verwachtingspatroon van cursisten. Een belangrijke vraag voor u als HRD-professional is dan ook: Hoe zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van al deze ontwikkelingen? Maar ook: Hoe zorg ik ervoor dat er opleidingen gecreëerd worden die voldoen aan de eisen van deze tijd? En: Hoe zorg ik ervoor dat nieuwe e-learningopleidingen het gewenste leereffect opleveren? Dit en meer komt aan bod in deze cursus.

Onderwerpen

– Trends en ontwikkelingen op het gebied van online learning & HR development
– Integratie en alignment van de overall HR(D)-strategie met de e-learning strategie.
– Hoe ontwerpt u een e-learningproces wat uw lerenden daadwerkelijk  inspireert?
– Wat komt er didactisch allemaal kijken bij het e-learning ontwerpproces?
– Welke leereffecten moeten er gerealiseerd worden en hoe kun je hier op sturen?
– Selecteren en beoordelen van beschikbare e-learning tools en -instrumenten.
– Eigen productie en/ of extern inkopen van content: wanneer wel en niet?
– Hoe organiseert, implementeert en monitort u het nieuwe e-learningtraject?

Resultaat 

De cursus ‘E-Learning & Human Resource Development’ reikt u nieuwe inzichten en kennis aan op het gebied van online learning & development. U leert actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. U brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en doet nieuwe vaardigheden op over ontwerp en implementatie van online learning. U leert hoe u een krachtige online leerbeleving ontwikkelt, hoe u uw huidige e-Learning aanbod kunt verbeteren, welke instrumenten en tools uw bedrijf verder kunnen helpen en hoe u uiteindelijk zorg draagt voor de totstandkoming van een effectieve nieuwe leerbeleving. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van online learning, didactiek en HRD.

LEES MEER OVER DEZE CURSUS / SCHRIJF DIRECT IN / AAN DE SLAG MET E-LEARNING

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten