HRM

Binnenkort van start: Cursus Lean & Process Management

leadership

U wilt als manager doorgaans dat er effectief wordt samengewerkt en dat medewerkers verantwoordelijkheid en initiatief nemen met een duidelijke focus op het halen van de strategische bedrijfsdoelen. Hoe krijg je dat nu allemaal voor elkaar? Door het verwijderen van activiteiten die geen waarde toevoegen voor de consument, kan de tevredenheid worden verhoogd en worden de kosten verlaagd. Lean Management is het streven naar een cultuur van continu verbeteren, gericht op het elimineren van verspillingen. U kunt het toepassen voor allerhande bedrijfsprocessen, variërend van marketing- tot hrm-processen en van IT- tot logistieke processen. 

Onderwerpen

– Welke principes en uitgangspunten zijn er binnen Lean Management?
– Hoe creëer je een bedrijfscultuur van continue verbeteren van processen?
– Welke fases zijn er te onderkennen binnen de Lean-methodiek?
– Waardeanalyse, verspillingsanalyse, Value Stream Mapping, Kaizen.
– Hoe verzamel je relevante data en hoe interpreteer je deze?
– Hoe werk je toe naar oplossingen, verbeteringen en kostenreducties?
– Hoe implementeer je oplossingen en zorg je voor borging in het proces?

Resultaat

Na afloop van de cursus Lean- en Process Management bent u in staat om zelfstandig Lean Management in te voeren in uw organisatie en hier tevens kundig uitvoering aan te geven. U kunt op een gestructureerde manier de belangrijkste knelpunten en oorzaken in kaart brengen en hier duurzame oplossingen voor formuleren. Uw oplossingen zijn gericht op het verminderen van verspillingen, het efficiënter inrichten van processen, het scheiden van waarde toevoegende en niet-waarde toevoegende activiteiten. U weet na afloop van de cursus te allen tijden wat de strategische en praktische implicaties van uw keuzen zijn. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van proces- , lean- en verandermanagement.

Meer weten? Lees hier meer over deze cursus

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten