Business Development

Binnenkort van start: Masterclass Business Development & Innovatie in de AgriFood- sector

leadership

Binnenkort van start: Masterclass Business Development & Innovatie in de AgriFood- sector

De agrifood is een van de kroonjuwelen van de Nederlandse economie. Een sector die tevens flink in beweging is: fluctuerende marktprijzen en verzadigde afzetmarkten enerzijds en stijgende kosten van grond, energie en arbeid anderzijds. Om binnen deze context te kunnen floreren, is kennis van de belangrijkste trends op het gebied van innovatie management, business development en bedrijfsstrategie van essentieel belang. Als u werkzaam bent bij de verwerking, toelevering en distributie van agrarische producten, is deze masterclass zodoende van bijzondere toegevoegde waarde voor u. De masterclass richt zich puur op de agri- en foodbusiness waardoor u na afloop gegarandeerd in staat bent om uw professionele uitdagingen beter aan te gaan. 

Onderwerpen

– U leert welke trends en ontwikkelingen er gaande zijn in de agrifood business.
– U krijgt nieuwe inzichten aan de hand van enkele best practices en agri cases
– U leert wat de rol is van management en leadership bij agri innovatieprocessen
– U leert hoe u een effectieve innovatie- en developmentstrategie kunt formuleren
– U leert hoe u een organisatie met innovatievermogen en ‘added value’ kunt bouwen
– U leert hoe u de innovatiestrategie kunt integreren en implementeren in de organisatie
– U leert welke vaardigheden vereist zijn om vernieuwingen binnen agri door te voeren
– U leert hoe u de effectiviteit van de agri business innovatiestrategie kunt monitoren?
–  U leert hoe u intern draagvlak kunt verkrijgen voor uw plan van aanpak

Resultaat

De Masterclass ‘Business Development & Innovatie in de Agri- Foodsector’ verschaft u de kennis én de vaardigheden om managementvraagstukken om te zetten in het juiste concrete en operationele agrifoodbeleid. U bent op de hoogte van alle relevante trends en ontwikkelingen binnen de agrisector. U weet hoe u een effectief innovatieproces binnen agri kunt opstarten en hoe u creativiteit en innovatie tot volle bloei kunt laten komen. U weet tevens hoe u het beste om kunt gaan met interne weerstand en het veranderen van bestaande structuren en culturen. U bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van business development en de mogelijkheden die dit geeft voor het vermarkten van een onderscheidend product met voldoende toegevoegde waarde. Tot slot leert u hoe u een goed agribusiness plan kunt opstellen, en hoe dat plan concreet kan worden uitgevoerd binnen uw organisatie. Na afloop van de Masterclass kunt u direct met uw eigen plan van aanpak aan de slag.

LEES MEER OVER DEZE UNIEKE SECTORSPECIFIEKE MASTERCLASS

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.