HR Management

De ROI van opleidingen (Gratis Themasessie)

HR-professionals hebben vaak moeite met het bewijzen van de toegevoegde waarde van cursussen, trainingen en opleidingen. Wat is de opbrengst van trainingen? Wat is de Return On Investment (ROI)? Utrecht Business School helpt HR-professionals bij het bewijzen van deze toegevoegde waarde. Niet alleen in geld, maar op vier niveaus: kwaliteit, effectiviteit, impact op het functioneren en impact op de resultaten van de organisatie. Daarover gaat deze themasessie!

Tijdens de online themasessie ”De ROI van opleidingen’ komt aan bod:

Is het niet vreemd dat voor elke investeringsbeslissing binnen organisaties doorgaans een goed gefundeerd rapport moet worden opgesteld ter rechtvaardiging van de investering, behalve bij HR? Binnen HR heeft elke medewerker een opleidingsbudget wat simpelweg ‘opgemaakt’ mag worden. Of dit effectief besteed wordt en in hoeverre dit bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen is minder van belang. Zo niet bij Utrecht Business School. Al onze opleidingen hebben de ROI als uitgangspunt. Studenten worden gedurende de opleiding gecoacht op inhoudelijke kwaliteit en op een financieel-strategische bijdrage aan de organisatiedoelstellingen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een eerdere online themasessie.

Meer weten over deze themasessie? Klik dan hier.

Tags

Over de auteur

UBS Plus Redactie

De redactie wordt verzorgd door Michiel Noij en Nomair van Wijk.

Heeft u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar. U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten