HRM

De ROI van opleidingen (Gratis Themasessie)

leadership

HR-professionals hebben vaak moeite met het bewijzen van de toegevoegde waarde van cursussen, trainingen en opleidingen. Wat is de opbrengst van trainingen? Wat is de Return On Investment (ROI)? Utrecht Business School helpt HR-professionals bij het bewijzen van deze toegevoegde waarde. Niet alleen in geld, maar op vier niveaus: kwaliteit, effectiviteit, impact op het functioneren en impact op de resultaten van de organisatie. Daarover gaat deze themasessie!

Tijdens de online themasessie ”De ROI van opleidingen’ komt aan bod:

Is het niet vreemd dat voor elke investeringsbeslissing binnen organisaties doorgaans een goed gefundeerd rapport moet worden opgesteld ter rechtvaardiging van de investering, behalve bij HR? Binnen HR heeft elke medewerker een opleidingsbudget wat simpelweg ‘opgemaakt’ mag worden. Of dit effectief besteed wordt en in hoeverre dit bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen is minder van belang. Zo niet bij Utrecht Business School. Al onze opleidingen hebben de ROI als uitgangspunt. Studenten worden gedurende de opleiding gecoacht op inhoudelijke kwaliteit en op een financieel-strategische bijdrage aan de organisatiedoelstellingen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een eerdere online themasessie.

Meer weten over deze themasessie? Klik dan hier.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten