Digitalisering & ICT

De route naar succesvolle digitale transformatie [E-book]

Digitale transformatie is voor vele organisaties een must. Digitalisering heeft een vergaande impact op klanten, burgers en patiënten. Substantiële ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op: dit biedt evident mogelijkheden voor organisaties, echter mag niet worden miskend dat dit ook gepaard gaat met bedreigingen. Door digitaal te transformeren kunnen bedrijven mogelijkheden benutten en bedreigingen afwenden. Zowel interne als externe factoren hebben in sterke mate effect op het realiseren van succes wanneer het digitale transformatie betreft.
Mobilee omschrijft in het (gratis) te downloaden e-book de elementen voor een succesvolle digitale transformatie, hoe je hier als organisatie mee omgaat en inspelen op kansen en (technologische) ontwikkelingen vanuit de markt. Download het e-book via de volgende button.

Over de auteur

Nomair Van Wijk

De redactie wordt verzorgd door Michiel Noij en Nomair van Wijk.

Heeft u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar. U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten