Digitalisering & ICT

De route naar succesvolle digitale transformatie [E-book]

Digitale transformatie is voor vele organisaties een must. Digitalisering heeft een vergaande impact op klanten, burgers en patiënten. Substantiële ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op: dit biedt evident mogelijkheden voor organisaties, echter mag niet worden miskend dat dit ook gepaard gaat met bedreigingen. Door digitaal te transformeren kunnen bedrijven mogelijkheden benutten en bedreigingen afwenden. Zowel interne als externe factoren hebben in sterke mate effect op het realiseren van succes wanneer het digitale transformatie betreft.
Mobilee omschrijft in het (gratis) te downloaden e-book de elementen voor een succesvolle digitale transformatie, hoe je hier als organisatie mee omgaat en inspelen op kansen en (technologische) ontwikkelingen vanuit de markt. Download het e-book via de volgende button.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten