Digitalisering & ICT Financieel Management Waardecreatie

Kennissessie voor Digital Nomads [Kosteloos]

Ben jij Digital Nomad of overweeg jij er één te worden? Zit je al in buiten de landsgrenzen of ga je op (korte) termijn? Wil je weten hoe je zaken goed inregelt voor jezelf als het gaat om in- en uitschrijven, (internationale) belastingen, verzekeringen, passende bedrijfsstructuren en alles wat er komt kijken bij zelfstandigondernemerschap?  Dan is deze kennissessie voor jou bedoeld!

De kennissessie wordt verzorgd door Global Nomad Solutions, een initiatief van Utrecht Business School. Global Nomad Solutions biedt diverse diensten aan om jou als Digital Nomad volledig te ontzorgen van allerlei administratieve, fiscale, juridische en financiële lasten en daarmee voor jouw economisch voordeel te realiseren.

Omdat zichtbaar is dat vele Digitale Nomads struggelen op de genoemde terreinen, biedt GNS een kosteloze kennissessie aan om Digital Nomads te informeren over de wereldwijde mogelijkheden en daarmee krachtig op weg te helpen/ de weg op krachtige wijze te vervolgen.

PROGRAMMA

De 2 uur durende kennissessie bestaat uit een welkomstwoord van de oprichters van Global Nomad Solutions, waarna één van de UBS-docenten op het gebied van waardecreatie spreekt over hoe je als Digital Nomad aan de slag kunt gaan met waardecreatie. Hierbij wordt ingegaan op in- en uitschrijven, (internationale) belastingen, verzekeringen, passende bedrijfsstructuren en alles wat er komt kijken bij zelfstandigondernemerschap. De sessie wordt afgesloten met een discussie/reflectie over de thema’s.

ONDERWERPEN

Tijdens deze kennissessie doe je kennis op over internationaal ondernemen als Digital Nomad en wat hier vanuit bedrijfskundig perspectief bij komt kijken. Onderstaand enkele -niet gelimiteerde- onderwerpen die aan bod komen:

  • Wat is de beste passende bedrijfsstructuur is als Digital Nomad en in welke land(en) de meeste voordelen worden geboden
  • Van welke belastingverdragen een Digital Nomad gebruik kan maken
  • Welke mogelijkheden er zijn rondom visa’s
  • Hoe om te gaan met verplichtingen in Nederland
  • Welke mogelijkheden er zijn omtrent sociale zekerheid & pensioenen
  • Welke investerings- of besparingsstrategieën gunstig zijn voor Digital Nomads
  • Met welke juridische en contractuele overwegingen een Digital Nomad in gedachten houden bij het werken met internationale klanten en/of opdrachtgevers
  • Hoe een Digital Nomad zich kan beschermen tegen mogelijke juridische geschillen of problemen in verschillende landen
  • Hoe je als Digital Nomad tot een gedegen business plan kan komen en deze kan waarborgen als je in het buitenland zit.

WAAR EN WANNEER IS DE KENNISSESSIE?

Locatie: Digitaal
Kosten ticket: Kosteloos
Data: De kennissessie is altijd online beschikbaar
Aanmeldlink: meld je aan via deze link.

VRAGEN?

Heb je vragen? neem dan contact met ons op via 030-2270497 (optie 6) of via contact [at] ubsbusiness.nl

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten