Algemeen

Locaties Utrecht, Amsterdam & Maastricht

leadership

UBS Business School heeft haar hoofdvestiging en opleidingslocatie in Utrecht (Savannahweg 17). Hiernaast zijn er opleidingslocaties in Amsterdam (Joop Geesinkweg 501-551) en een tweetal locaties in Maastricht. Op deze locaties vinden cursussen en opleidingen plaats.


UBS Utrecht is gevestigd in de ‘Savannah Tower’. Dit Business Centre ligt in het hart van Nederland op een zichtbare en voor iedereen gemakkelijk te bereiken locatie langs de A2 ter hoogte van de afslag Noord-ring Utrecht, aan de groenstrook van bedrijventerrein ‘Lage Weide’.

 


UBS Amsterdam is gevestigd in het complex Quarters. De gebouwen, aan de zuidoostzijde van Amsterdam, liggen direct bij de afrit (S111) ‘Weespertrekvaart’ van de Ringweg A10. De ringweg geeft een directe aansluiting op de A1, richting Amersfoort, de A2 richting Utrecht en de A4 richting Schiphol, Den Haag, Rotterdam. ‘Quarters’ maakt deel uit van het gebied Weespertrekvaart, een gebied met grote diversiteit aan bedrijven en, zoals gebleken, met een grote aantrekkingskracht op bedrijven die optimaal bereikbaar willen zijn.

 

 

 

 

 

 


UBS Maastricht biedt haar opleidingen aan op een tweetal inspirerende toplocaties in of nabij Maastricht. Hieronder staan de door UBS gebruikte locaties weergegeven. Op vrijwel alle locaties is er WIFI aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Teaching Hotel Château Bethlehem

 

 

 

 

 

.


In deze prachtige omgeving verzorgen we o.a. de Masterclass Online Marketing Introductie. Het eeuwenoude Château Bethlehem ligt midden in een prachtig park ten noorden van Maastricht en is uitstekend bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.


 

 

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten