Algemeen

Maak jouw content makkelijk en snel zoekmachinevriendelijk met webtexttool

leadership

Zoekmachineoptimalisatie makkelijker toepassen voor je eigen webteksten en niet meer uitbesteden? Dat kan met webtexttool! Webtexttool geeft realtime advies voor zoekmachineoptimalisatie van webteksten. Onder meer in de vorm van keyword-suggesties en tips voor tekstopbouw. Dit resulteert in een betere vindbaarheid in Google en meer traffic naar de website. De tool is laagdrempelig en adviseert altijd op basis van de laatste kennis en inzichten van SEO. De voordelen: je bespaart tijd en kunt gemakkelijk zelf optimaliseren. 

 “Zou het schrijven van creatieve, zoekmachinevriendelijke teksten niet veel simpeler kunnen?” vroegen de oprichters van webtexttool zich af. Vanuit hun vakgebied waren zij vaak betrokken bij de realisatie van websites en merkten dat dat het schrijven van webteksten vaak meer tijd en inspanning kostte dan verwacht. Tel daarbij de vaak strakke deadlines op en er worden al snel concessies gedaan op de content, terwijl dit juist een belangrijk onderdeel is.

De kracht van webtexttool zit in het eenvoudig maken van het gehele proces van zoekmachineoptimalisatie voor webteksten. Met webtexttool vinden gebruikers het beste zoekwoord en synoniemen voor hun tekst, kunnen bestaande teksten geïmporteerd en geoptimaliseerd worden en krijgen gebruikers direct feedback op de voortgang van de optimalisatie in de vorm van optimalisatie-score. Webtexttool is gelanceerd in het voorjaar van 2015 en heeft inmiddels al meer dan 2.500 actieve gebruikers.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het nu gratis testen!

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten