Innovatiemanagement

Pssst, Apple Watch Kopen?

leadership

Eindelijk is hij er: de langverwachte Apple Watch. Ceo Tim Cook was lyrisch, maar is internet om je pols de moeite van het kopen waard?

Al sinds september vorig jaar hield het technologiebedrijf uit Californië de consument in spanning over de Apple Watch, Apple’s nieuwste gadget sinds de iPad, spottend ook al de Apple Wacht genoemd. Maandagavond was het dan zover: vele Apple-fans van over de hele wereld konden de lancering van de smartwatch door ceo Tim Cook via een livestream volgen.

Kopen of niet?

Zoals bij elke Apple-gadget is de Apple Watch weer een mooi staaltje techniek (met een mooi stukje Hollands Glorie als bandje), maar de grote vraag blijft: gaat een internetverbinding om je pols echt wat toevoegen? Moeten we die Apple Watch meteen aanschaffen, of is het toch slimmer om nog even te wachten tot de volgende versie in de winkel ligt? De collega’s van Management Team vroegen het Gonny van der Zwaag hoofdredactrice van de gespecialiseerde (onafhankelijke) Apple-website iCulture.nl.

Wat kunnen we met de Apple Watch wat hiervoor onmogelijk was?
‘Apple heeft er wel een heleboel toepassingen in gestopt. Via de Apple Watch kun je overal je locatie ontvangen, locatiegegevens als de weersvoorspelling bekijken, er zitten hartslagmeters in en je kunt berichten als smsjes en mailtjes erop ontvangen. Het zijn bekende kunstjes die je met losse apparaten als sporthorloges of je iPhone eigenlijk al kon uitvoeren. Je moet de Apple Watch dus meer zien als een compacter totaalpakket.’

LEES MEER   / BUSINESS INNOVATIE OPLEIDINGEN / INSCHRIJVEN GRATIS WEBINAR BUSINESS INNOVATION

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten