HRM

No-nonsense HR- en salarisapplicatie in een nieuwe jas

leadership

No-nonsense HR- en salarisapplicatie in een nieuwe jas

CFO’s, HR- en salarismedewerkers: iedereen is gebaat bij een HR-applicatie die doet wat het moet doen. Zonder al te veel toeters en bellen en als het even kan een beetje efficiënt: een HR-afdeling wil natuurlijk zo veel mogelijk standaard processen automatiseren. Zo is er meer tijd over voor de dienstverlening aan hun klanten, de medewerkers van de organisatie. Gebruiksvriendelijkheid is ontzettend bepalend voor de mate waarin de applicatie wordt gebruikt en daarmee ook voor de mate waarin het bijdraagt aan de doelstellingen van de afdeling – en uiteindelijk het bedrijf.

Nieuwe gebruikersomgeving Unit4 Personeel & Salaris Online

Bij Unit4 werken we al jaren samen met onze klanten om HR- en salarisapplicaties te ontwikkelen die doen wat ze moeten doen. Geen ingewikkelde functionaliteit waar slechts een klein deel van bedrijven hun voordeel mee kan doen, maar wel het realiseren van een hoge mate van betrouwbaarheid en automatisering van terugkerende taken. Geen funky HR-apps waar niemand op zit te wachten, maar wel oplossingen in de cloud waarmee bedrijven de communicatie tussen werkgever en werknemer (en/of administratiekantoor en klant) kunnen vereenvoudigen.

Een ander belangrijk element van een goede HR- en salarisapplicatie is gebruiksvriendelijkheid en dat is iets waar wij weer tot de kopgroep willen behoren. Het afgelopen jaar hebben we een tussensprint gemaakt en stellen wij onszelf bij alles wat we doen de vraag: “kan het niet eenvoudiger?” Wij zijn dan ook blij dat we binnenkort een geheel vernieuwde gebruikersomgeving kunnen introduceren die aansluit bij hedendaagse gebruikersverwachtingen.

Niet leuker, wel makkelijker

Het bijhouden van de (personeels- en/of salaris)administratie is niet altijd even leuk om te doen en wordt daarom vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Een gebruiksvriendelijke omgeving kan ervoor zorgen dat HR-medewerkers veel minder tijd kwijt zijn aan het najagen van informatie bij hun collega’s. Het bijwerken van gegevens is intuïtief, gemakkelijk en kan snel worden gedaan op elk apparaat, waar men zich ook bevindt. Voor de medewerkers zelf is het prettig dat ze via hun telefoon een verlofaanvraag kunnen indienen en bij gesprekken over bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek even snel online hun loonstrook kunnen checken.

Om het aanpassen of invoeren van gegevens zo eenvoudig mogelijk te maken beschikken de (vernieuwde) schermen van Unit4 Personeel & Salaris Online over een heldere en duidelijke indeling, die ervoor zorgt dat de gebruiker snel en intuïtief kan navigeren naar díe onderdelen die voor hem/haar belangrijk zijn. Vernieuwde dashboards tonen in één oogopslag hoeveel taken er nog openstaan, wat het stellen van prioriteiten eenvoudiger maakt. De dynamische schermopbouw zorgt ervoor dat de applicatie ook handig werkt op tablets en smartphones. Daarnaast hebben we fors geïnvesteerd in een verdere optimalisatie van de Personeel & Salaris Online omgeving, zodat gebruikers altijd en overal kunnen rekenen op een goede performance.

[alert type=”info” title=”Wilt u weten welke HRM opleiding bij u past?”] Klik hier en u weet het direct

No-nonsense HR- en salarisapplicatie – Anytime, anywhere

De geheel vernieuwde versie van Unit4 Personeel & Salaris Online die we medio mei introduceren, gaat verder dan de lancering van een nieuwe gebruikersinterface:

  • Er zijn diverse aanpassingen doorgevoerd in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
  • Er komt nieuwe functionaliteit beschikbaar voor de automatische salarisverwerking
  • De workflow wordt uitgebreid met ondersteuning van het geautomatiseerd aanmaken van documenten
  • Samen met partner i8 bieden wij nu ook bij Personeel & Salaris geavanceerde analyse en rapportage mogelijkheden

Het realiseren van de perfecte gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit is natuurlijk geen eenmalige actie, maar een continu proces. In de komende periode blijven wij daarom in gesprek met onze klanten om samen te bepalen wat er nodig is om ervoor te zorgen dat administreren en raadplegen van HR- en salarisgegevens overal en altijd eenvoudig is en blijft. Wij zijn tenslotte “in business for people” en geloven in eenvoud.

Bron: No-nonsense HR- en salarisapplicatie in een nieuwe jas

Auteur: Leo Overvoorde

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.