Marketing Management

Sponsored updates op LinkedIn: 5 tips om je posts optimaal te promoten

leadership
Ad
Sinds medio 2013 kun je updates op LinkedIn sponsoren. Met gesponsorde updates kun je als bedrijf content zoals video’s, presentaties en (bedrijfs)nieuws, promoten via de newsfeed van LinkedIn-leden. In dit artikel geef ik vijf tips voor een optimale sponsored updates-campagne op LinkedIn. Over sponsored updates Via LinkedIn Sponsored Updates kun je professionals bereiken die jouw company […]

Over sponsored updates

Via LinkedIn Sponsored Updates kun je professionals bereiken die jouw company page nog niet volgen. Gesponsorde updates worden weergegeven in de newsfeed op de LinkedIn-homepage van leden en worden duidelijk aangemerkt als ‘sponsored’.

Lees hier het complete artikel

Het bericht Sponsored updates op LinkedIn: 5 tips om je posts optimaal te promoten verscheen eerst op Content Marketing Management.

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten