Locatie Amsterdam – Utrecht Business School

locatie

locatieUtrecht Business School is een management school voor professionals in de regio Midden-Nederland. Wij leiden deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. We bieden een breed gremium aan opleidingen, zoals hr analytics, inkoop, business development, strategie, business control, change management, business continuity, etcetera. Onze opleidingen zijn te volgen op diverse locaties in Midden-Nederland, te weten in Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Zwolle, Rotterdam en recent hebben we een tweede vestiging in Amsterdam. Deze is te vinden op Joop Gesinkweg 501 in Amsterdam Zuid-Oost. Deelnemers kunnen bij UBS masterclasses volgen, cursussen, post-hbo programma’s, post-academisch onderwijs en executive masters.


Wie is Utrecht Business School?

Utrecht Business School is een management school voor professionals in de regio Midden-Nederland. Wij leiden deelnemers op tot zwaardere professionals door middel van compacte, praktische en kwalitatief hoogwaardige programma’s. We zijn gevestigd in Utrecht en hebben daarnaast locaties in Zwolle, Rotterdam, Arnhem, Den Bosch en Amsterdam. Bij UBS kunnen zowel korte programma’s worden gevolgd als langdurigere opleidingen zoals MBA’s en Executive Masters.

Waarom een opleiding bij UBS ?

kennistourEr zijn uiteraard talloze redenen te bedenken waarom iemand een managementcursus zou moeten volgen. En ook waarom iemand deze bij UBS zou moeten volgen. Wat we uit de praktijk echter vaak terugkrijgen is dat onze programma’s gekenmerkt en gewaardeerd worden door hun compactheid, hoog praktijkgehalte en toegankelijkheid en praktisch nut. Met andere woorden: hetgeen wordt geleerd tijdens de colleges kan erg goed toegepast worden in de dagelijkse praktijk. Dit is waarschijnlijk geen toeval want hier zijn de programma’s van oorsprong ook op ontworpen.

Waarom een locatie in Amsterdam?

Utrecht Business School heeft ook een vestiging in Amsterdam. Vanwege de toenemende animo aan managementopleidingen en – cursussen in deze regio, is recent besloten hier een extra locatie voor te openen. De vestiging Amsterdam is gelegen aan de Joop Gesinkweg 501 (Amsterdam Zuid-Oost). Op deze locatie worden met name de traditionele managementcursussen georganiseerd als business development, verandermanagement, strategisch management en/ of marketingstrategie.

Achtergrond locatie Amsterdam (UBS Business School)

Het kantoor aan de Joop Gesinkweg wordt met name gebruikt door docenten en trainers van UBS en door de deelnemers die de opleidingen en cursussen volgen. Er is verder geen ondersteunend/ administratief personeel gevestigd, anders dan de cateraars en receptionisten. Het pand bevind zich in kantorencomplex “Quarters” en is dus gelegen aan de Joop Geesinkweg te Amsterdam. Quarters maakt deel uit van het gebied Weespertrekvaart, een gebied met grote diversiteit aan bedrijven en, zoals gebleken, met een grote aantrekkingskracht op bedrijven die optimaal bereikbaar willen zijn. In gebouw I is op de begane grond een vergader-koffie eetgelegenheid aanwezig. Voor het pand is een ruime parkeerplaats gesitueerd waar men gratis kan parkeren. Middels een slagboom kan men op en af het parkeerterrein rijden.

Opening van de locatie

Het kantoor in Amsterdam (van UBS Business School) is in mei 2016 feestelijk geopend door directie en medewerkers en heeft sindsdien naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Naast allerhande cursussen en opleidingen worden er ook diverse congressen, proefcolleges en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Het Utrecht Business Netwerk van UBS komt hier onder andere vaak bijeen met haar kennissessies. Ook fungeert het als vertrekpunt voor uitstapjes van de UBS kennistours.