Kennissessie Brand Management

kennistour

Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines op een unieke manier samen. De kennissessies zijn bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op een bepaald vakgebied.

In het kort

Iedere vrijdag vindt de kosteloze kennissessie Brand Management plaats:

  • Locatie: Utrecht, Hotel Carlton President
  • Deelname: Kosteloos
  • Wanneer: Iedere vrijdag. Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
  • Docent: Michelle Dinsdag

Waarom deelnemen?

Brand innovation is erg belangrijk voor het voortbestaan van producten, merken (en organisaties). Wanneer er niet wordt vernieuwd, zal de klant immers langzaam zijn/haar interesse in het merk verliezen met alle nadelige gevolgen van dien. Vernieuwen dient echter niet alleen op productniveau plaats te vinden, maar ook op merkniveau. Sterker nog: onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven die het merk centraal stellen bij de productontwikkeling, het beduidend beter doen dan bedrijven die geen ‘merkkompas’ hanteren Deze kennissessie helpt u hiermee verder op weg.


Onderwerpen & learnings

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over merkstrategie, brand development en brand driven innovatie. De sessie wordt door Michelle Dinsdag verzorgd. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan uw brandingbeleid. U weet bijvoorbeeld beter hoe u tot een merkgedreven innovatiestrategie kunt komen en weet ook hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van brand management. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Brand Management. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.


Voor wie is deze sessie bedoeld ?

Deze sessie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie, business development, branding- en marketingstrategie. Voor deze sessie is een bepaald werk- en denkniveau gewenst. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. * Indien u ook aan de Q&A-sessie wilt meedoen, kunt u hier de bijbehorende introductiecursus bekijken.


Data, tijden en logistiek

Deze sessie vindt iedere vrijdag plaats en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. De locatie is Floraweg 25 te Utrecht (Hotel Carlton President). U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel.


Programma

  • 13.30 uur – 14.00 uur. Inloop en welkomstwoord door de kerndocent
  • 14.00 uur – 15.00 uur. Kennissessie Brand Management – Michelle Dinsdag
  • 15.00 uur – 16.00 uur. Feedbacksessie (Q&A) introcursus Brand Management
  • 16.00 uur – 16.30 uur. Netwerkborrel / einde van de kennissessie

Aanmelden voor deze sessie

Deze kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Na het invullen van het formulier, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox.


Bekijk de vorige editie online

Bent u verhinderd op de datum van deze kennissessie of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox


 UBS Plus/ Utrecht Business School

Deze kennissessie wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie.