Kennissessie Brand Management

  • Hou me op de hoogte
  • Inschrijven Kennissessie
  • Stel een vraag

Kennissessie Brand Management


Brand innovation is erg belangrijk voor het voortbestaan van producten, merken (en organisaties). Wanneer er niet wordt vernieuwd, zal de klant immers langzaam zijn/haar interesse in het merk verliezen met alle nadelige gevolgen van dien. Vernieuwen dient echter niet alleen op productniveau plaats te vinden, maar ook op merkniveau. Sterker nog: onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven die het merk centraal stellen bij de productontwikkeling, het beduidend beter doen dan bedrijven die geen ‘merkkompas’ hanteren Deze kennissessie helpt u hiermee verder op weg. 


Onderwerpen & learnings

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over merkstrategie, brand develeopment en brand driven innovatie. De sessie wordt door Michiel Maandag (Monday Brand Advisory) verzorgd. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan het branding c.q. business developmentbeleid. U weet wat de strategische en praktische implicaties van uw keuzen zijn. U weet bijvoorbeeld beter hoe u tot een merkgedreven innovatiestrategie kunt komen en weet ook hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van branding en business development.


Voor wie is deze sessie bedoeld ? 

Deze sessie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie, business development, branding- en marketingstrategie. Voor deze sessie is een bepaald werk- en denkniveau gewenst. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. Het staat iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring. 


Data, tijden en logistiek

Deze sessie vind twee keer per jaar plaats. De eerstvolgende gaat van start op vrijdag 27 maart 2020 en duurt van 12.15 uur tot 13.00 uur. De locatie is Floraweg 25 te Utrecht (Hotel Carlton President). U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel.


Deelnemen aan deze sessie 

Wilt u deelnemen aan deze sessie? Dan kunt u zich via de link hieronder aanmelden. Deze kennissessie heeft geen winstoogmerk en wordt derhalve kostendekkend aangeboden. Om deze reden, vragen we een bijdrage van 35 euro p.p. (ex btw). Dit bedrag is inclusief catering, colleges en cursusmateriaal. Deze opleidingskosten zijn overigens aftrekbaar van de belasting. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Klik dan hier.


 UBS Plus/ Utrecht Business School 

Deze kennissessie wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie en/ of bekijk de video hiernaast.