Kennissessie HR Analytics

kennistour

Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines op een unieke manier samen. De kennissessies zijn bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op een bepaald vakgebied.

In het kort

Op (datum volgt, 2022) vindt de kosteloze kennissessie HR Analytics plaats:

  • Locatie: Utrecht, Hotel Carlton President
  • Deelname: Gratis
  • Wanneer: Datum volgt, Tijd: 13.30 uur tot 16.30 uur
  • Docent: Hans van der Spek, Kerndocent HR Analytics

Waarom deelnemen?

Er circuleren nogal wat aannames die voortkomen uit een soort onderbuikgevoel. Soms blijken die niet te kloppen. En als ze wél kloppen, kun je veel gerichter gaan sturen. HR-analytics kan het onderbuikgevoel onderbouwen of weerleggen – het maakt het mogelijk te achterhalen welke investeringen in mensen écht renderen en welke niet. HR-data dienen als basis. Bij voorkeur worden deze data gekoppeld aan harde gegevens over bijvoorbeeld omzet, verkoopcijfers, winst of klanttevredenheid. Pas dan achterhaal je de werkelijke invloed van de factor mens.


Onderwerpen & learnings

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over hr-analytics, data management en de impact die deze insights kunnen hebben op de bedrijfsstrategie. Met andere woorden: wat draagt de factor mens nu daadwerkelijk bij aan bedrijfsgroei? De sessie wordt door Hans van der Spek (Berenschot) verzorgd. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan analyticsbeleid. U weet beter hoe u tot een juiste data- en analyticsstrategie kunt komen en weet ook hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus HR Analytics. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.


Voor wie is deze sessie bedoeld ?

Deze sessie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van data-analyse en data management in relatie tot bedrijfsgroei/ business development. Voor deze sessie is een bepaald werk- en denkniveau gewenst. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of hrm-achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. * Indien u ook aan de Q&A-sessie wilt meedoen, kunt u hier de bijbehorende introductiecursus bekijken.


Data, tijden en logistiek

Deze sessie vind drie keer per jaar plaats. De eerstvolgende gaat van start op (datum volgt) en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. De locatie is Floraweg 25 te Utrecht (Hotel Carlton President). U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel.


Programma

  • 13.30 uur – 14.00 uur. Inloop en welkomstwoord door de kerndocent
  • 14.00 uur – 15.00 uur. Kennissessie HR Analytics – Hans van der Spek
  • 15.00 uur – 16.00 uur. Feedbacksessie (Q&A) introcursus HR Analytics
  • 16.00 uur – 16.30 uur. Netwerkborrel / einde van de kennissessie

Aanmelden voor deze sessie

Deze kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Na het invullen van het formulier, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox.


Bekijk de vorige editie online

Bent u verhinderd op de datum van deze kennissessie of wilt u alvast een inkijkje hebben in wat u kunt verwachten? Bekijk dan de video van de vorige editie. Klik hier en ontvang de opnames van de vorige editie direct in uw inbox


 UBS Plus/ Utrecht Business School

Deze kennissessie wordt u aangeboden door UBS Plus/ Utrecht Business School. UBS Plus is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. Wij leiden onze deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit doen we op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership.  Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie.