Locatie Rotterdam – Utrecht Business School

locatie

locatieUBS Business School is een business school voor managers uit de regio Midden-Nederland. UBS bereid deelnemers voor op een volgende stap in hun carrière door middel van kortere en langere managementprogramma’s. Zo kan men onder andere terecht voor cursussen en opleidingen op het gebied van finance & accounting, customer relationship management, marketing, business development, inkoopmanagement en informatiemanagement. De opleidingen zijn te volgen op meerdere locaties in het land zoals in Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Zwolle, Amsterdam en sinds 2014 ook in Rotterdam. Deze locatie is te vinden op de KP van de Mandelelaan 150. Cursisten kunnen bij UBS Business School cursussen, post-hbo programma’s, post-academisch onderwijs en executive masters volgen als ook e-learnings en online colleges.


Wie is UBS Business School?

Utrecht Business School is een business school voor werkenden gericht op de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Bij Utrecht Business School worden cursisten opgeleid tot betere en zwaardere professionals door middel van praktisch, toegankelijk en toepasbaar onderwijs. We zijn gevestigd in Utrecht (Savannahweg 17) en hebben daarnaast locaties in Zwolle, Rotterdam, Arnhem, Den Bosch en Amsterdam. Bij UBS kunnen zowel kortere als langere programma’s worden gevolgd. Denk hierbij aan een Master of Business Administration (MBA).

Waarom een cursus volgen bij UBS ?

Een van de meest gehoorde argumenten om een cursus of opleiding bij UBS Business School te volgen zijn de praktische toepasbaarheid van de opgedane kennis en de hoge mate van realiteitszin in de programma’s. De programma’s zijn over het algemeen vrij compact, goed te volgen naast het werk en in de regel verzorgd door ervaringsdeskundigen. Hierdoor ontstaat er een hoog praktisch nut voor de deelnemers waardoor men de kennis en kunde goed kan toepassen in het werk. Dit is in principe geen toeval omdat de programma’s hier van oorsprong ook op zijn ontworpen.

Waarom een locatie in Rotterdam ?

UBS Business School heeft sinds 2014 ook een locatie/ vestiging in Rotterdam. De reden om in dit deel va het land ook cursussen aan te bieden, komt simpelweg omdat de vraag vanuit deze regio is toegenomen. Op deze manier hoeven deelnemers niet helemaal vanuit Rotterdam en omstreken naar Utrecht te rijden om een opleiding bij UBS te volgen. Het Novotel is verder makkelijk bereikbaar met het OV en/ of auto, er zijn goede cateringfaciliteiten en de zalen voldoen ook meer dan prima aan de verwachtingen. Wilt u zelf ook eens kennis maken met UBS Rotterdam of een cursus bij ons volgen? Kom dan gerust eens langs. De locatie Rotterdam is gelegen aan de K.P. Van Der Mandelelaan 150 (Kralingen).

Informatie vestiging Rotterdam (UBS Business School)

De locatie aan de K.P. Van Der Mandelelaan 150 (Novotel) wordt met name gebruikt door de (kern)docenten van UBS en door de cursisten die de leergangen volgen. Op de vestiging zijn verder geen medewerkers van Utrecht Business School gestationeerd of te vinden, anders dan het personeel van Novotel (receptionisten, beheer, keuken en bediening). Hotel Novotel Rotterdam Brainpark is gelegen op het bedrijventerrein: “Brainpark”. Gelegen naast de A16, afslag 25 met gratis parkeergelegenheid. Ook goed te bereiken met OV, op 10 minuten loop afstand is metrostation Kralingse Zoom. Tegenover het hotel is de Erasmus Universiteit en het bedrijventerrein Rivium op 2 km afstand. Het Kralingsebos is absoluut een aanrader en maar 4 kilometer van het hotel vandaan. Het hotel kent verder ruimte vergaderfaciliteiten en heeft een prima parkeergelegenheid. UBS organiseert hier dan ook naar volle tevredenheid haar opleidingen.

Opening van de locatie

De locatie in Rotterdam (UBS Business School) is in oktober 2014 geopend met een inspirerende bijeenkomst over business development en innovatie. De kennissessie werd door een 200 tal mensen bezocht en verzorgd door de kerndocenten van de Post HBO Business Development.  Na afloop konden alle aanwezigen kennismaken met de locatie en werd er afgesloten met een hapje en een drankje in het restaurant/ bar van het hotel. Novotel kent verder prima parkeerfaciliteiten en fungeert dan ook meer dan eens als uitvalsbasis voor allerhande kennistours van Utrecht Business School.