HRM

Tussenstand onderzoek Learning Agility & HRM

leadership

Het onderzoek dat HRcommunity samen met HFMtalentindex en RvdB naar de Learning Agility van HR uitvoert is in volle gang. Veel mensen hebben de vragenlijst al ingevuld, hun eigen rapport gedownload en de reacties zijn enthousiast. Om een zo uitgebreid mogelijk beeld te krijgen van de wendbaarheid van HR is het belangrijk dat we een hoge respons hebben. Help je ons? In deze blog gaan we dieper in op de persoonlijke rapportage van het onderzoek.

Een collega van de redactie van HRzone (we noemen geen namen) stond van de week enigszins bedremmeld aan ons bureau. ‘Ik ben nog minder Learning Agile dan ik al dacht en in het rapport scoor ik op sommige punten zo laag dat mijn score niet eens zichtbaar is’. Wij pakten ons Sherlock-Holmes-vergrootglas er eens bij en vroegen Koen Hofkes van HFMtalentindex om uitleg. Hieronder een drietal tips om in je achterhoofd te houden bij het lezen van je rapport:

Tip 1: Ontwikkelrapport

Allereerst is het belangrijk om te bedenken dat het een ontwikkelrapport is. De focus ligt met name op de punten die je nog kunt verbeteren. De lijst met ontwikkeltips geeft je aanknopingspunten om nog wendbaarder te worden!

Tip 2: Kunnen en willen

Er is een groot verschil tussen kunnen veranderen en willen veranderen. Scoor je hoger op willen dan op kunnen? Dan valt er nog hoop winst te behalen! Andersom, wanneer je hoger scoort op kunnen dan op willen, dan is het voor jou handig om uit te zoeken wat je onderliggende drijfveren in je werk zijn.

LEES MEER / HRM OPLEIDINGEN / INSCHRIJVEN GRATIS WEBINAR HR ANALYTICS (ROI VAN OPLEIDINGEN) 

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten