Algemeen Vacatures

Utrecht Business School zoekt diverse professionals

In verband met groei is Utrecht Business School (UBS) momenteel op zoek naar diverse professionals; docenten, vakspecialisten en interim-professionals o.a. op het gebied van change, product management, business development, finance, IT, HR, marketing en ondernemerschap.
UBS zoekt docenten met een hart voor de praktijk. U weet een vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en kunt de nodige praktijkervaring(en) vanuit het werkveld inbrengen.
Geen docent maar wel een professional die graag kennis en expertise inzet ten behoeve van een vraagstuk bij één van onze opdrachtgevers én dit ook implementeert? In dit geval komen wij ook graag met u in contact. UBS heeft meerdere opdrachtgevers die doorlopend adequate ondersteuning kunnen gebruiken.

Wat biedt UBS?
UBS biedt u de mogelijkheid om begeleid het onderwijs in te stappen en professionals helpen om de volgende stap in hun carrière te zetten. U wordt opgenomen in een netwerk van vakspecialisten die u verrijken met kennis en uw netwerk vergroten. Dit netwerk biedt u tevens de mogelijkheid aan de slag te gaan bij opdrachtgevers die opdrachten uitzetten.
Dit kan zowel op basis van een loondienstconstructie als freelanceconstructie tegen een meer dan marktconforme vergoeding. De exacte constructie is volledig afhankelijk van uw ambitie en ervaring.

Meer weten?
Indien u meer wilt wten, neem dan gerust contact op met UBS voor een vrijblijvend gesprek.
U kunt contact opnemen met Michiel Noij en/of Nomair van Wijk via 030-2270497 (optie 6) en/of contact [at] ubsbusiness.nl

Over Utrecht Business School
UBS is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. UBS leidt deelnemers op tot zwaardere professionals en bereid ze voor op een volgende carrièrestap. UBS biedt post-initieel managementonderwijs aan in de vorm van masteropleidingen, MBA-programma’s, post-academische en post-hbo opleidingen voor professionals. UBS is gespecialiseerd in de managementdomeinen: finance, it, leadership en bedrijfskunde, veranderkunde en strategie en change management en houdt zich bezig met de ontwikkeling en verspreiding van hoogwaardige kennis én vaardigheden.
UBS is opgericht vanuit de gedachte om het vakgebied verder te ontwikkelen en het kennisniveau van professionals te verhogen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. In haar visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen in hun omgeving, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan.

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul jouw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten