Marketing Management

Aan de slag met contentmarketing: 36 inspirerende tips [infographic]

leadership

Een aantal weken geleden stonden we stil bij decontentmarketingtrends die we dit jaar kunnen verwachten. Een marketinggebied dat volop in ontwikkeling is en waar steeds meer ondernemers bewust van worden. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw contentstrategie succesvol inzet? Storytelling, contentmarketing, online branding. Termen die je op verschillende websites en in boeken vaker tegenkomt. Het draait allemaal om hoe je als ondernemer jezelf en je organisatie presenteert en hoe je je boodschap overbrengt.

Je verhaal vertellen & verspreiden

Wat is de beste manier om je verhaal te vertellen en verspreiden? Bij deze vraag stond L5, de maker van de onderstaande visual, stil. Ze gingen op onderzoek uit en vonden een Engelstalige infographic. Ze gingen op onderzoek uit en vonden een Engelstalige infographic van Fast Company en vertaalden die naar het Nederlands. Want de 36 tips die in de visual/poster staan gelden ook voor Nederlandse ondernemers. Tips die je verder helpen met je contentmarketing en –strategie, bewust maken van je acties en je blogposts of socialmediaberichten nog beter maken. Doe er je voordeel mee!

LEES MEER / CONTENTMARKETINGOPLEIDINGEN / INSCHRIJVEN GRATIS WEBINAR CONTENTMARKETING

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten