Algemeen

Contentkalender september: Terug naar school, werk, tv en de amateurclub

leadership

Het is weer tijd om je contentkalender om te slaan. September staat voor de deur en mensen keren terug van vakantie. Je klanten komen ook terug uit de zon en hebben onder de palmboom veel nieuwe plannen bedacht. Dus krijg je het als Community Manager weer drukker dan de afgelopen maanden. Als je nu alvast nadenkt over je posts in september, voorkomt dat straks stress. Lees onze tips voor de maand september.

Terug naar school

De vakanties zijn voorbij en mensen keren terug naar school en werk. Veel studenten gaan naar een nieuwe school of stad en dat zijn voor veel merken ideale momenten om hen te binden.

Lees hier het complete artikel

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten