Algemeen

Trend in de advocatuur: het contentplatform

leadership
Contentmarketing is onder de grote advocatenkantoren een opmars aan het maken: in de vorm van het contentplatform. Wat is een contentplatform? Welke lessen kunnen we trekken uit de bestaande platformen? Het contentplatform is in andere sectoren een bekend begrip. Een contentplatform is een aparte website, waar online kennis wordt gedeeld. Het is een uitstekende manier voor een advocatenkantoor om zich te onderscheiden. Waar een blog vaak meer persoonlijk in aard is, kan een contentplatform breder zijn. In deze blog volgt een beschouwing van de initiatieven van drie grote advocatenkantoren: Dirkzwager Advocaten, Bird&Bird en HVG.

Lees hier het complete artikel

Wilt u de winstgevendheid van uw organisatie verhogen?

Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Vul uw e-mailadres in en ontvang de video.

Mogelijk ook interessant

In het verlengde van de inhoud van de artikelen op onze website, biedt Utrecht Business de mogelijkheid op het onderwerp/vakgebied een opleiding te volgen. Hiertoe worden verschillende varianten aangeboden.

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie achter te laten